hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kulağımız tıkalı dedik adam bize otrivine yazdı bi baktım millet bağımlı falan oluomuş doktor yakıodun bizi az daha nese damla falan sıkmayı sevmem zaten şerrrrefsiz
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 damla sıkarak bağımlımı oluyorsunuz la ne iradeniz var
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ne bilim adamlar 20 sayfa bağımlı olduk diye yazmışlar baktım harbi gerçekmiş olay. uçağa binicem tırsıyorum kulaklarım sağır olcak diye bakalım
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 valal benim arkadaşımda var bi arkadaşım anneside var bunsuz nefes alamıyorlar zırt pırt sıkıyorlar hakket
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 burun ameliyatı olduktan sonra ben de otrivin bağımlısı olmuştum. o kadar rahatlatıyor ki burnu, damlayı bırakıp burun normal haline gelince sana tıkalıymış gibi geliyor yine sıkasın geliyor. bırakması çok zor olmadı tabii bir sigara değil. bir gün sıkmadım sonra unuttum fasd
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 olmadı uçakta sıkarım bi bakarım. bi kere sıktım da yakıyor hacı valla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bide mentholunu vermiş bana eczacı. komplo mu lan bu
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kul Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kulak mı burun mu anlamadım hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kulak tıkalı benim de sprey burun spreyi. ona sıkınca oda açılıo heralde işte östaki falan bişiler dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 olm üstünde ne kadar kullanılması gerektiği yazıyor. ondan uzun süre kullanırsak burun kanallarının nemlenmesi falan tembelleşiyor. KULLANMAZSAM KRİZ GEÇİRİYOM değil yani. normal miktarlarda kullanın işte Paylaş https://forum.paticik.com/topic/6411071-ulan-dohtor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kulak tıkalı benim de sprey burun spreyi. ona sıkınca oda açılıo heralde işte östaki falan bişiler
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 olm üstünde ne kadar kullanılması gerektiği yazıyor. ondan uzun süre kullanırsak burun kanallarının nemlenmesi falan tembelleşiyor. KULLANMAZSAM KRİZ GEÇİRİYOM değil yani. normal miktarlarda kullanın işte
Öne çıkan mesajlar