kfg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 90'lı yılların sonuna doğru çıkmış bir adventure oyunu arıyorum. Hopkins FBI.. Vakt-i zamanında Level CD'sinde de mevcuttu. Güzel demoydu lakin; en güzel yerinde bitiyordu. Hopkins FBI'ın güzide çalışanlarından biri, kahraman bir dedektiftir. Evi klasik FBI dedektifleri gibi dağınıktır, telefonu, suyu kesiktir. Arabasına atlar ve işine koyulur Hopkins. Fakat hayatı olaylı ya; Banka soygunu.. Bankaya gider bizim esas oğlan.. Teröristlerle falan.. laga luga.. Oyun çizgi film grafiklerinde. 95/98 sistemlerinin makinası. Hopkin's FBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 oyunda biraz erotizm kan şiddet öğeleri vardı hatırladığım kadarıyla.güzel ve kısaydı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Güzel adventure idi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bende ariyodum bulamamistim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 haa hatırladım hatta başı bomba ihbarı ile başlıyordu sanırım.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Evet acaba bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ? Sitesinden order yapılıyor bir tek... Bu arada oynamayanlara cidden öneriyorum. Siteden çekebilirsiniz demoyu ama yalnızca 95 ve 98 de çalışıyor oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ben bu oyunu oynadım! Ama lanet olsun ark. hacılamıştı, valla mükemmel oyundu, herkese öneririm,satan olursa 2 katı fazla paraya alabilirim o derece yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 oah efsane bi adventuredu benim icin mi3 kadar olmasa bile yinede cook guzeldi efektler fln adamlarin param parca olarak olmesi fln doom gibi bi yerde vardi oyunda[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 abi kimse de yok mudur şu oyun yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hmm hopkinsi ben oynamıştım ama gecende butun oyun cd lerimi yeniden duzenledim ve hic rastgelmedim hopkinse hmm nereye gitmiş acaba...[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Cok ıyı degıldı o zamankı rakıplerıne karsın hos o kadar ıyı olamsıda beklenemezdı kolay kolay etrafta mokey ıslandlar grım fandangoalr varken. bıde 90 ların bası degıl en eskı ortasıdır dıye tahmın edıyorum [spo1=Inat etmıssnız oynıycam dıye okumayın.]Kı bence oyunun cennete gıdıp geldıgımız kısmı dısında pekde etkıleyıcı bır konusu yoktu[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 cuce arkadas zaten 90 larin sonu demis[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 BonePart onu bana nasıl ulaştırabilrsin ya da ulaştırabilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Geçen gördüm indiriyim dedim, sabaha sınavım var 3 saattir oynuyorum çalışmaya başlayamadım daha.. Eğlenceliymiş eskiden adventure oyunları yauww. Gerçi biraz da kolaymış sanki yada bazı kısımları hatırladığımdan öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 çoook güzel oyundu bu. veya o zaman çok güzel gelmişti. çok eğlendiğimi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 evet ya zamaninda cok guzeldi bu oyun, eglendirmisti. "We want a...HELICOPTER!" aklima ilk gelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 evet eğlenceli gayet özellikle bu tarz çizgi film gibi grafikleri özlemişim Oyunun sansürsüz olması da acayip keyifli, vidyolarda shotgun la vurulan adamın kolunun bacağının kopması gözünün çıkması falan gayet hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hopkins fbi ya... canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 zamanında demosunu oynamıştım, demosu sansürsüzdü oyunu aldığımda sansürlü çıktığı için oynamamıştım resmen, indireyim de bi ara bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 meme ve kan geliyor aklıma hopkins fbi denince ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 doom gibi olan bölüme geldim ve crash çözümünü de bulamadım internette :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Yaa ben de istiyorum =( Vista var gerçi bende.. Oyunu da bulamam heralde.. Şit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 aslında bulursun netten buldum bende, win xp patch'de var ama vista'da çalışmaz sanırım zaten dediğim gibi oyunun sonuna doğru crash'ledim nette çözüm de bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 dosbox paklamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar