Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hopkins Fbi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
90'lı yılların sonuna doğru çıkmış bir adventure oyunu arıyorum.
Hopkins FBI..
Vakt-i zamanında Level CD'sinde de mevcuttu.
Güzel demoydu lakin; en güzel yerinde bitiyordu.

Hopkins FBI'ın güzide çalışanlarından biri, kahraman bir dedektiftir. Evi klasik FBI dedektifleri gibi dağınıktır, telefonu, suyu kesiktir.

Arabasına atlar ve işine koyulur Hopkins.
Fakat hayatı olaylı ya;
Banka soygunu..
Bankaya gider bizim esas oğlan..
Teröristlerle falan.. laga luga..

Oyun çizgi film grafiklerinde.
95/98 sistemlerinin makinası.

Hopkin's FBI
Mesaj tarihi:
haa hatırladım hatta başı bomba ihbarı ile başlıyordu sanırım.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
Evet acaba bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ? Sitesinden order yapılıyor bir tek... Bu arada oynamayanlara cidden öneriyorum. Siteden çekebilirsiniz demoyu ama yalnızca 95 ve 98 de çalışıyor oyun...
Mesaj tarihi:
oah efsane bi adventuredu benim icin mi3 kadar olmasa bile yinede cook guzeldi efektler fln adamlarin param parca olarak olmesi fln
doom gibi bi yerde vardi oyunda[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
hmm hopkinsi ben oynamıştım ama gecende butun oyun cd lerimi yeniden duzenledim ve hic rastgelmedim hopkinse hmm nereye gitmiş acaba...[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay

Mesaj tarihi:
Cok ıyı degıldı o zamankı rakıplerıne karsın hos o kadar ıyı olamsıda beklenemezdı kolay kolay etrafta mokey ıslandlar grım fandangoalr varken.

bıde 90 ların bası degıl en eskı ortasıdır dıye tahmın edıyorum

[spo1=Inat etmıssnız oynıycam dıye okumayın.]Kı bence oyunun cennete gıdıp geldıgımız kısmı dısında pekde etkıleyıcı bır konusu yoktu[/spo][signature][hline]
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçen gördüm indiriyim dedim, sabaha sınavım var 3 saattir oynuyorum çalışmaya başlayamadım daha.. Eğlenceliymiş eskiden adventure oyunları yauww.

Gerçi biraz da kolaymış sanki yada bazı kısımları hatırladığımdan öyle geliyor
Mesaj tarihi:
evet eğlenceli gayet özellikle bu tarz çizgi film gibi grafikleri özlemişim

Oyunun sansürsüz olması da acayip keyifli, vidyolarda shotgun la vurulan adamın kolunun bacağının kopması gözünün çıkması falan gayet hoşmuş
  • Yeni Oluştur...