antiban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kozalak said: lan tartışılan konuya bak ya. e aga diyelim ki sen böyle bir foto görmedin, duymadın, bilmiyorsun. ama kızın zenci sevgilisi olmuş. napacan? herkes hakkında kuruntu yap o zaman bunun kesin zenci seviglisi olmuştur diye. hacım ben bu şekilde düşünmedim düşünmem de, çünkü bir kızın zenci bir sevgilisi olma ihtimali türkiye'de oldukça az. masumiyet karinesi diye bir şey de var sonuçta ama topak başında anlatılan durumda bi kanıttan yola çıkılıyor. paranoya yapılmıyor. ama sen bundan sonra her kıza böyle şüpheci yaklaşırsan işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 zenciyse başka aga zenciyse önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 sosyal deney yaptım paticik kendine güvensiz çıktı. ortalamalar düşük. ayrıca ırkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 size matters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 belki zenci anasi bacisi gibi sevdi kiz arkadasini? niye adama orozbu cocugu gibi yaklastin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Kardeş senin yedek tüfek taşıman lazım http://www.asucan.com/Kategoriler/2# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 KingV said: yaşının ilerlediğini üniversiteden mezun olmuş çalışan bir kızla birlikte olduğunu düşünürek sana diyeceğim şey hiçbirşey yaşamamış kız bulamayacağın. eskiyi deştikçe soğursun, üzülürsün belki kızarsın. kız geçmişi geçmişte bırakabiliyorsa sen de açma. kızı tanımaya çalış kafana yatıyorsa devam et. ama acele karar verme, saf ayağına yatıp seni kandırıyor da olabilir :P ama gördüğüm millet zenciye takmış, belki zenci de kıza... belki sadece arkadaşlar kim bilir? :) Geçmişi deşmesin tamam da, yarın öbür gün eminönünde el ele gezerken saatçi bi zencinin "OO VATS AP DÜÜÜD" diye kıza sarılması hoş olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 senko said: zenciyse başka aga zenciyse önemli Kulaklik sıkıntısı cekmez en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 çeken bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Rerore said: http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg zenci erkek arkadaşının yanında 'senin ki kaç cm' ibareli t-shirtle gezen kız hmmm. olaya kızın, zencinin, ve bunu görenlerin açısından bakarsak nasıl olur acaba ? pati sosyal guruları konuya davet ediyorum. soru açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 zenci, motor ve sosyal sorumluluk projesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 https://dl.dropbox.com/u/18366514/istebunlarhep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 motorun biri için zihin yorulmamalı, yer küredeki görevi belli. Lüt- fen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 antiban said: kozalak said: lan tartışılan konuya bak ya. e aga diyelim ki sen böyle bir foto görmedin, duymadın, bilmiyorsun. ama kızın zenci sevgilisi olmuş. napacan? herkes hakkında kuruntu yap o zaman bunun kesin zenci seviglisi olmuştur diye. hacım ben bu şekilde düşünmedim düşünmem de, çünkü bir kızın zenci bir sevgilisi olma ihtimali türkiye'de oldukça az. masumiyet karinesi diye bir şey de var sonuçta ama topak başında anlatılan durumda bi kanıttan yola çıkılıyor. paranoya yapılmıyor. ama sen bundan sonra her kıza böyle şüpheci yaklaşırsan işin zor. ben şüpheci yaklaşmıyorum kimseye hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bekarete bağlanır kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bu işlere girme derim, kafayı yersin derim. At içine 10 yıl sonra silahı çeker vurursun direk, ohh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Rerore said: http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg ahahah çok iyimiş ya işte böyle mizah anlayışı olan kadınla evlenecen evlendin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ee ama zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Rerore said: http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg eserim adı beterin beteri... http://i.imgur.com/6KADm.jpg hani bu da olabilirdi yani şükret çok kafaya takma mesajı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 adana limanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar