Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşınızın eski sevgilisi/leri önemli mi ?

antiban

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

lan tartışılan konuya bak ya.

e aga diyelim ki sen böyle bir foto görmedin, duymadın, bilmiyorsun. ama kızın zenci sevgilisi olmuş. napacan? herkes hakkında kuruntu yap o zaman bunun kesin zenci seviglisi olmuştur diye.

hacım ben bu şekilde düşünmedim düşünmem de, çünkü bir kızın zenci bir sevgilisi olma ihtimali türkiye'de oldukça az. masumiyet karinesi diye bir şey de var sonuçta ama topak başında anlatılan durumda bi kanıttan yola çıkılıyor. paranoya yapılmıyor.

ama sen bundan sonra her kıza böyle şüpheci yaklaşırsan işin zor.
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

yaşının ilerlediğini üniversiteden mezun olmuş çalışan bir kızla birlikte olduğunu düşünürek sana diyeceğim şey hiçbirşey yaşamamış kız bulamayacağın.

eskiyi deştikçe soğursun, üzülürsün belki kızarsın. kız geçmişi geçmişte bırakabiliyorsa sen de açma. kızı tanımaya çalış kafana yatıyorsa devam et. ama acele karar verme, saf ayağına yatıp seni kandırıyor da olabilir :P

ama gördüğüm millet zenciye takmış, belki zenci de kıza... belki sadece arkadaşlar kim bilir? :)

Geçmişi deşmesin tamam da, yarın öbür gün eminönünde el ele gezerken saatçi bi zencinin "OO VATS AP DÜÜÜD" diye kıza sarılması hoş olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg

zenci erkek arkadaşının yanında 'senin ki kaç cm' ibareli t-shirtle gezen kız hmmm.

olaya kızın, zencinin, ve bunu görenlerin açısından bakarsak nasıl olur acaba ? pati sosyal guruları konuya davet ediyorum. soru açık
Sosyal ağlarda paylaş

antiban said:

kozalak said:

lan tartışılan konuya bak ya.

e aga diyelim ki sen böyle bir foto görmedin, duymadın, bilmiyorsun. ama kızın zenci sevgilisi olmuş. napacan? herkes hakkında kuruntu yap o zaman bunun kesin zenci seviglisi olmuştur diye.

hacım ben bu şekilde düşünmedim düşünmem de, çünkü bir kızın zenci bir sevgilisi olma ihtimali türkiye'de oldukça az. masumiyet karinesi diye bir şey de var sonuçta ama topak başında anlatılan durumda bi kanıttan yola çıkılıyor. paranoya yapılmıyor.

ama sen bundan sonra her kıza böyle şüpheci yaklaşırsan işin zor.

ben şüpheci yaklaşmıyorum kimseye hacı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...