telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kötü. codemasters'dan colin mcrae's rally ve dirt serilerini yapan esas adamlar ayrılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 nfs turevi arcadelere alisanlar icin grid 1 gercekten cok zor. grid 2 aldim vatan %30 indirimde 50tl ye geldi. egleniyorum yani multisi falan gideri var ama grid 1 deki gibi degil oyun. kose donmek tamamen drift olayina baglanmis, meh yani ama oynatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ShadowFax said: F510'u aldım demin. Grid 1'i de aldım. Acımasız derken kötü mü zor mu nedir? grid 1 iyi abi iyi sen oyna oyunu 2'yi daha almaya param yok ama arcade'e doğru döndürmüşler diye duydum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ShadowFax said: Peki, Logitech F510'da analog trigger varmış. Grid 1 bu gpad'i tamamen destekliyor muydu? analog trigger dedigin stick mi? yani konsolda onlarla oynaniyordu pc de destekler. grid 2 de ben direk ps3 kolunu girdim oynuyorum(motion in joy la emulation) edit: grid 1 pc de oynayabilecegin en kral yaris oyunlarindan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yok trigger. arkadaki tuşlar var ya onlar. Ps3'te GTA 4 oynarken görmüştüm. O trigger'i ne kadar çekersen o kadar gaz veriyordu arabaya. Onu istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 trigger çok işe yarıyor ya özellikle driftlerde gaza çok yüklenmemen gereken yerlerde harika iş görüyor. bu dediğim grid için tabi. grid 2 baya aksiyonvari olmuş. elini gazdan çekmeden de gidebilirsin 2de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Grid Autosport'u oynadım da pek iyi olmamış. Grid 2'deki vasat sürüş mekanikleri ve embesil flashback oyunun içine ediyor. Bi de şöyle bi kokpit görünümü var ki dağlara taşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bence Autosport'da grid tadı var. 2'deki facidan sonra iyi oyun. sürüş dinamikleri ve yarışlardaki hafif arcade duygusu çok güzel. yapay zekanın hatası yüzünden kaza bile yapabiliyorsunuz. kokpit detayları çok az ama kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar