Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DnD Miniatures kullanan var mı?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

bildiimiz frp oynarken kullanıcaksan gerek yok pek gibi ama oyunu d&d miniature kurallarıyla minyatur oyunu olarak oynayacaksan almanı öneririm.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

chainmail düşünmüyorum.(o miniatures ile oynanan tamamen farklı bir yapı ). Sadece bir kaç tanesini kullanabilirim koridorlarımda diye düşünmüştüm.Mesela o figürler random çıkıyor.Nightwalker çıksa şöyle güzel olmaz mı ? :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

aa kardeşim sen de karar ver nereye koyucaana :D
yani süs almalık istiosan güzel de ne bilim boşa para gibi...bence.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

biz de ilk başta denemiştik ama hiç ilgi çekici gelmedi.Her playerın kendi uğurlu karakter zarı vardır bizde.Onlarla takılıyoruz ve gerisi hayal gucumuze kalıyor.Ki boylesi daha iyi.Çıkan yaratıklar da zar oluyor.6 adsam çıkarsa d6 kullanıp hepsine numaralr veriyoruz.Boylece damage'ları falan da karışmıyor.Ordu çıkarsa da kibrit çöpü:)
Sosyal ağlarda paylaş

bence, özellikle kalabalık çarpışmalarda minyatür ya da bi grid neyin gerekiyo...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

minyaturlerin hepsi www.wizards.com/dnd sitesinde bulunmakta. hatta bazılarını 360 derece bile döndürerek bakabiliosun[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...