elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Jtagli icinde 10 15 oyun var, kinect oyunlari falanda var. Xbox 250 gb Kinect Kol Adaptor Hdmi kablodan olusuyor İcine istedigniz oyunu download edip atabiliyorsunuz. Alet temiz alindigndan beri total 15 saat oynamisimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bir kısa malbuş a veriyormuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Veee fiyati bilemedim Alet slim ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Almak isteyen hayallerindeki fiyati yazsin anlasiriz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Aletin garantisi var mi ? TR fiyatlari nedir, ikinci el fiyatlari nedir hic bilmiyorum ama 500-550 TL kadar butcesi olan bir tanidigim var. Fiyat uygunsa al ulan bunu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ya kadikoyden garantisi benim diyen bir elektronikciden almistim. Bununda garantisi ben oluyorum bu durumda. Ben 1050 tlye aldim 3 ay falan once... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Esim kutusunuda atmis, topkek kutusunda veriyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ouvv cokmus. Hani TR piyasasinda ediyordur da elemanin butceye uymuyor haliyle. Bir de 600TL'ye falan ben burdan gonderiyorum zaten. Maksat TR'den alsin, basi agrirsa goturecegi yeri olsun vesaire. Cok mezarci fiyati oluyor senin alis fiyatina gore ama dusunursen bi haber ediver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 di, ingiltere satış fiyatı bile 800 tl falan. arada bi indirimler oluyor, öyle düştüğünde iş değişir tabi. ama şu an maazon'da 280 pound, o da ~800 tl ediyor zaten. üzerine bir de jtag yaptırmış, o da 100 tl falan eder. ikinci el olduğunu hesaba katınca vs 700'e falan gider heralde diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Abi kafadan %5-%7 indirim alabiliyoruz Amazon'dan. Ustune buradan TR'ye cihaz gonderirken sifir almak mantiksiz zira garantisi gecmiyor TR'de. Burada cok temiz ikinci el cihaz satip 1 sene garanti veren yerler var. Haliyle 600-650 lira gibi fiyata almak mumkun oluyor ikisini. Hani mezarcilik yapmaya calismiyorum, eldeki butce o kadar. Daha fazlasini istese de veremez eleman. Haliyle benim acimdan olurunu soyluyorum. edit : jtag olayini falan da hic bilmiyorum mesela. sen yazinca "ha kirilmis alet" dedim icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ben mayısta almıştım sanırım benimkini. batman arkham city ve fifa 12 yle beraber 750ye bırakırım isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 çok temiz tabiki. fazla temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kutu fatura vs. duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ha üstüne bide controller için şarjlı batarya kiti vericem, kalem pile son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 xbox'ların 2. el fiyatı çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Yok gayet 700 800'e gidiyor kinectlisi, önemli olan jtag yapılıp yapılamama farkı. Ucuz olanların çoğu live'dan banlı makineler, 300 400'e satıyor millet onları. Ben 250 euro'ya kinect + xbox 360 250gb aldım 3 hafta falan önce ama Türkiye'de x2 gibi bir fiyatı var 0'larının. En kötü ban wave gelince makinesi banlananlara okutursun güzel fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Cons said: ben mayısta almıştım sanırım benimkini. batman arkham city ve fifa 12 yle beraber 750ye bırakırım isterse Aha topic acsana kendine arkadasim Topkek kutusunu da atmis esim. Bim posetiyle vericem mecburen. Abi amazon fiyati uygun tabide gumruge takilir kesin haberiniz olsun. Patide cok sicak bakilmio diye muhabbetine girmedim ama jtag icin 100 lira civari bi para odedim. İstediginiz her oyunun uyumlu isosunu indirip oynayabiliyosunuz. batman Cod Fifa Skyrim Crysis Pes Tarzi 10 15 oyun icinde mevcut. 740 a birakiyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Cons said: ha üstüne bide controller için şarjlı batarya kiti vericem, kalem pile son. 12 adet kalempil hediye ediyorum 10 saat sarj beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Piller duracell mi kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 enercayzır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 son fiyat 700, şişli çevresinin evine teslim ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 wireless network adaptörü varsa ben talibim ona ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ethernet kablosu verebilirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 wireless default gelmiyomu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar