Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 version 21de flash iyice sıçtı diyebilirim flash reklamın bile olduğu sitelerde crash alabiliyordum varsa yaşayan fixini şöle buldum, sanırım chrome 21 için çıkan flash buglıymış, browsera chrome:plugins yazın sağ üstteki ayrıntılara tıklayın PPAPI yazan flash ögesini devre dışı bırakın. bu galiba chrome sürümüne göre otomatik güncelleştirme aparatıymış emin değilim ama flash olayı fixlenene kadar devre dışı kalsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 v21 bastan sona cop olmus desene. Su anti-aliasing bug'i da bi tek onda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bende de flash ile ses gitti. Eski flash versiyonu kurdum düzeldi 2 gün uğraştım. Chrome salak bir browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 o flashla ilgili bisi ya kisacik reg fixi vardi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar