yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 60 level Witch Doctor , 60 Level Monk ve 60 level Demon Hunter var içinde.Witch Doctor'un üstü tamamen itemli.Çok rahat t3 , t4 farm yapabilecek düzeyde.Monk'un üstünde de , t3 denemedim ancak rahat t2 farm yaptıran itemler var.Demon Hunter'ın üstü boş.Accountu the secret world veya tera keyiyle takas edebilirim.Hatta şunu alıp verseniz hemen takas ederim düşünmeden..; http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/the-secret-world-orjinal-cd-key-61286549 Herhangi bir oyun accountuylada takas edebilirim.Şuan pvp olmadığı için sıkıldım ve yapabileceğim herşeyi yaptım oyunda Guild Wars 2 almıştım o çıkana kadar başka oyunada para veremem o yüzden takas ediyorum.
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bf3 accountum var.Ki zaten mmorpg olursa memnun olurum.Şu 20-25 gün beni idare edecek bir oyun olsun yeter.Oyun süresi olan warhammer accountu filanda olur ama secret world tercihim denemek istiyordum zaten.
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Fistan said: bf3 accountını vereyim bf3 ile diablo takas edebilirim ben. ilk 1 aydan sonra hiç oynamadım bi işe yaramış olur =)
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sorunsuz bir şekilde takası yaptık.
Öne çıkan mesajlar