yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 60 level Witch Doctor , 60 Level Monk ve 60 level Demon Hunter var içinde.Witch Doctor'un üstü tamamen itemli.Çok rahat t3 , t4 farm yapabilecek düzeyde.Monk'un üstünde de , t3 denemedim ancak rahat t2 farm yaptıran itemler var.Demon Hunter'ın üstü boş.Accountu the secret world veya tera keyiyle takas edebilirim.Hatta şunu alıp verseniz hemen takas ederim düşünmeden..; http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/the-secret-world-orjinal-cd-key-61286549 Herhangi bir oyun accountuylada takas edebilirim.Şuan pvp olmadığı için sıkıldım ve yapabileceğim herşeyi yaptım oyunda Guild Wars 2 almıştım o çıkana kadar başka oyunada para veremem o yüzden takas ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bf3 accountını vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bf3 accountum var.Ki zaten mmorpg olursa memnun olurum.Şu 20-25 gün beni idare edecek bir oyun olsun yeter.Oyun süresi olan warhammer accountu filanda olur ama secret world tercihim denemek istiyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Takas yapıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Fistan said: bf3 accountını vereyim bf3 ile diablo takas edebilirim ben. ilk 1 aydan sonra hiç oynamadım bi işe yaramış olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sorunsuz bir şekilde takası yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar