Xht Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paypal üzerindende veriyorum goldları, accountumu sattığım için hızlıca veriyorum. 8m GOLD 15 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hala geçerli arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ufak bir tavsiyede bulunayım. Çok güvenilir firmalar ve gold sellerda fiyat 1.7 tl gün itibariyle. 8m = 13.6 tl eder sen bu fiyatın altında satmadığın sürece elinde kalacaktır zira insanlar günde milyonlarca gold satanlardan almayı daha mantıklı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Bu arkadaşta milyarlık laptop sattı :) Güven konusunda sıkıntı olmaz zaten de fiyatı sürekli güncel olan bir ürünün satışı zaten zordur belki alan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Çıkmaz zaten o yüzden uyarıyorum ki fiyatlar daha da düşmeden elinde kalmasın :) Şimdi an itibariyle gold alacak olsan aynı paraya 1m daha fazla almak dururken bunu niye alasın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 selam ben gold seller değil, accountumda son kalan parayı satıyorum hakiki elle farm :p 8mi 10 liraya vermeye içim el vermiyor çünkü hakettiği değer 40-50 lira civarı aslında. 1.5 lira için abuk subuk sitelerden alacağına insanlar hemen paypalla işi çözebilcekleri bir öneri sunuyorum daha çok zaten başkada stok yok elimde. Güven konusundaysa, çok satış gerçekleştirdim paticikte hala daha kazandığım ürünleri satıyorum sürekli güven konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 13 lira son fiyat olarak değiştiriyorum 2 paket sigara param çıksın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 tekrarlayayım, 12 tl olarak güncelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar