goldenlife Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Arkadaslar merhaba.. toyota adapazarinda calismaya baslayacagim ama izmit civarinda yasamak istiyorum.. merkezi, sosyal olarak canli olan ve onerebileceginiz yerler hakkinda bilgi verebilir misiniz?? siz benim yerimde olsaydiniz nerede yasamayi tercih ederdiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 adapazarinda ev bakmiyacam diyorsan degirmendere'yi oneririm. tam kafa dinlemelik huzur dolu biryer kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Sakarya'ya göre gece hayatı yüz kat daha hızlı aman dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenlife Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 adapazarini dusunmuyorum acikcasi.. istanbuldan gelicem, hem istanbula daha yakin hem daha gelismiz bi yer oldugu icin izmiti dusunuyorum..ama hicbir yerini de bilmem acikcasi.. degirmendereyi neden onerirsin acaba biraz daha ayrinti verebilr misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sakarya'da gece hayatı denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 araban var mı? para durumun nedir? hergun gidip gelmek, ve uzerine iyi kira vererek guzel bir yerde kalmak sıkıntı olmayacaksa en iyi tercih tabi ki Plajyolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 izmitin merkezi anca idare ediyor. diğer yerleri pek tavsiye etmem. yol konusu sıkıntı olmayacaksa kesinlikle merkezden şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 toggie said: araban var mı? para durumun nedir? hergun gidip gelmek, ve uzerine iyi kira vererek guzel bir yerde kalmak sıkıntı olmayacaksa en iyi tercih tabi ki Plajyolu. plaj yolu iyi hatta tenis kortları felanda var maç izliyip bira içebileceğin tesisler falan.ama işine baya uzak bayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 izmit merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar