deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ne lanet bir şeysin sen arkadaş. Böcek fobim var, karınca bile görsem direk derim kızarmaya, kaşınmaya falan başlıyor, üstüne bir de iğreniyorum. Az önce de bu zevzek böceklerin istilasına uğradığımı farkettim. Salı günü yeni odaya geçtiydim, az önce lavabonun etrafında 2 tane farkettim, sonra dikkatlice bakınca lavobonun 1 metrekare dahilindeki her yerde gezindiklerini gördüm. Ezdim falan hepsini, sonra çamaşır suyu döküp fırçaladım yerleri ama, şimdi de kaşıntı tuttu beni, sanki üstümde geziniyor pezevenkler, uyku falan da yalan oldu. Bok var beni buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bende sevmiyorum böcek olayını fobi resmen ya böyle evin içinde falan dolanırken yakalarsam çok sinir oluyorum evden çıkasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 silberkrötchen mi ne direk tablet ilaçları var açıp koyuyosun yiyip yuvalarında ölüp arkadaşlarını akrabalarını da öldürüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Evet onlar, şimdi gidip bir de böcek ilacına para verdirmesinler, haftaya perşembe dönüyorum zaten. Studentwerk memurları nazlı türk kızı gibi tripli olmasalar vardır kesin onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yeni taşındığım ev boşken içeri girdiğimde yerde yüzlerce bunların ölüsü vardı asdasd. şu an hala 3-5 tane sağda sola ölmüş olanlara akşamları eve gidince süpürüyorum. evi ilaçladım girmeden ama pek çare etmiyor. rutubeti seven bi böcek bu, rutubeti halletmezsen önünü kesemezsin. ilaçlarsan en fazla gelir rutubetli yerde ölür kalır. çaresi evi/odayı bolca havalandırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar