Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 İki haftadır kullandığım bi kalkan var ilk düştüğünde block %19'du. Geçen baktım %18, heralde yanlış hatırlıyorum dedim. Şimdi baktım %17 olmuş. Ya vura vura eskittiler kalkanımı ya da farmdan beynim sulandı. Şuraya koyayım da %16 olursa elimde kanıt olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 :) Benim de eskiyen bir xbow var... %0,1 %0,1 azalıyor converted to life olayı bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ulan blizz gibi gavat bir firma yok. götüm götüm gizli nerf yapıyorlar desenize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Eh arada nerflemeseler rmah nasıl işliycek, hep aynı kalsa bir noktadan sonra piyasa doyuma ulaşır, ticaret durur. Düşen item kalitesi aynı aralıkta. yeni düşecek olanları 2-3 haftada bir bufflayıp millete yeni item aldırtamayacaklarına göre eskileri çizmişler demekki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bunuda mı görecektik ya , oha ya .. hadi gw 2 nerdesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Oyun ona göre dizayn edilmesi lazımdı bence baştan durability loss olmalıydı çok hızlı değil ama belli bir süre sonra itemlar kırılmalıydı ona nazaran drop rateler daha iyi olabilirdi bide güzel pvp olsaydı yanında insanlar kıymetli itemları pvpye saklardı felan değişik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Kalkan bu abi paslanıyor sonuçta. Thyssen Krupp tencere çeliği değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Oha master evil mind. Tebrik ederim bilizzord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ben senin için saklarım kalkanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar