Murray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 arıyorum var mıdır. Öyle ubuntu, mint yükleyip shell falan indirmek istemiyorum. Doğrudan gnome 2 ile gelen bir şey arıyorum. Araştırınca gnewsense çıktı karşıma, oda ubuntu tabanlı ama free softwarelerden dahi arınmış bir linux olduğundan dolayı şüpheliyim. Gnewsense kullanan var mıdır ? Bir de çift ekran kartlı laptopa sahip olduğumdan (ATI RADEON HD ile INTEL HD) donanımın sorun çıkarmaması da güzel olur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Alemin en iyi dağıtımlarından bir halen Gnome 2 kullanıyor. https://www.scientificlinux.org/ CERN'den çıkma dağıtım ama masaüstü için.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 mate kullanan distrolara bak. gnome2 forku :) fedora mate kullanacak hatta yeni sürümde.
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dizi, internet, film vs gibi şeyler için kullanacağım.
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iyi de herhangi bir distroya gnome2 kurabilirsin.. illa shell'i kullanmak zorunda değilsin.
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ancak mesela ubuntu'da gnome 2 yükleyince bir garip olabiliyor mesela saat gnome 3 gibi ortada oluyor.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bu cern linux unde oyun haric ne yapilamiyor? ofis isleri icin kullandigim netbook a linux kurmayi dusunuodum uzun zamandir windows ve app lerine para vermek istemiyorum cok pahali tavsiye eder misiniz? yada netbook ve ofis isleri icin hangi linux kullanabilirim ( linux level - medicore) ofis dosyalarini acsin dwg dosyalarini acsin photo ve dokumanlari stream etsin evdeki bilgisayara flan filan fazla bi beklentim yok
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Linux Mint Mate yükledim. Tamamdır, işte bu dedirtti oh be arkadaş: Gnome 2 gibisi yok ya..
Öne çıkan mesajlar