Murray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 arıyorum var mıdır. Öyle ubuntu, mint yükleyip shell falan indirmek istemiyorum. Doğrudan gnome 2 ile gelen bir şey arıyorum. Araştırınca gnewsense çıktı karşıma, oda ubuntu tabanlı ama free softwarelerden dahi arınmış bir linux olduğundan dolayı şüpheliyim. Gnewsense kullanan var mıdır ? Bir de çift ekran kartlı laptopa sahip olduğumdan (ATI RADEON HD ile INTEL HD) donanımın sorun çıkarmaması da güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Alemin en iyi dağıtımlarından bir halen Gnome 2 kullanıyor. https://www.scientificlinux.org/ CERN'den çıkma dağıtım ama masaüstü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 mate kullanan distrolara bak. gnome2 forku :) fedora mate kullanacak hatta yeni sürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dizi, internet, film vs gibi şeyler için kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iyi de herhangi bir distroya gnome2 kurabilirsin.. illa shell'i kullanmak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ancak mesela ubuntu'da gnome 2 yükleyince bir garip olabiliyor mesela saat gnome 3 gibi ortada oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bu cern linux unde oyun haric ne yapilamiyor? ofis isleri icin kullandigim netbook a linux kurmayi dusunuodum uzun zamandir windows ve app lerine para vermek istemiyorum cok pahali tavsiye eder misiniz? yada netbook ve ofis isleri icin hangi linux kullanabilirim ( linux level - medicore) ofis dosyalarini acsin dwg dosyalarini acsin photo ve dokumanlari stream etsin evdeki bilgisayara flan filan fazla bi beklentim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Linux Mint Mate yükledim. Tamamdır, işte bu dedirtti oh be arkadaş: Gnome 2 gibisi yok ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar