Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burs (karşılıklı) hakkında yardım lazım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olm devlete elini veren kolunu kaptırıyo :P

Şaka bir yana, o olay kredi benim bildiğim? 6 milyarlık kredi olayını mı diosun, 10 sene sora vereceğin?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
Sana burs verenin saçı yansın serdar =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Lol şunu yardım olarak görmeyin borç olarak görün adamlar sonra söke söke alacak ama bazı kişiler hakikaten bu parayla okuyor it is impossible yani[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Bak, gülhane durağında in tramvaydan. Zeytinburnundan kalkıp, sirkeciye giden tramvaylardan bahsediyorum. Orada in. Yurt-kur'un müdürlüğü var. Zaten iner inmez karşıda esnaf, dönerci felan görecen sor onlara soler.. Oraya gidip teslim edion. Ama Okuldan bi belge falan alıodun. Bide notere falan onaylatıyosun. Senet falan imzalıyosun..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
herhangi bir yurtkur yurdundan gerekli bilgiyi alabilir ya da yeni binyılın mucizesi google'ı kullanabilirsin.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
bana da cikti... kendinle ilgili olan belgeyi okulunda ogrenci islerine onaylat..kardesin varsa onun okulundan onay almaniz lazim o belgeye.. sonra babanin maas belgesini onaylatsin baban..sonra gotur yurt kur a ver..yani ben oyle yapicam babamin dediine gore..sen gene sor ogrenci islerine gittiginde..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Mesaj tarihi:
öss klavuzunun en arkasında katkı ve öğrenim kredisi çıkan öğrencilerin dolduracağı formlar var
orada hem kendin ile ilgili hemde anne-babanın maaş belgeleriyle ilgili doldurulacak yerler var
öğrenci işlerinde de o formların fotokopisi bulunuyo zaten[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
ben bilmiyorum valla benimle ilgili olan belgenin ustunde ne yaziyo.Su an ogrenci islerinde onaylanmakla mesgul.Kirmizi tercih kitabinin arkasinda hepsi olsa gerek.Olmadi yurtkurun sitesinden indirdi babam mesela.sitesinde hersey yaziyordur oraya baksana.sitesini bilmiyorum ama :) yky.gov.tr mi ne ole bisi...[signature][hline]Harvester - Deadly one...
  • Yeni Oluştur...