Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Merhabalar, Şimdi bana karşılıklı burs çıkmış sanırım Yurt-Kur oluyor. Babamın maaş, annemin emekli belgesini hazırladım. Nereye evreceğim bunları İstanbuldayım ayrdımcı olursanız sevinirim[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Olm devlete elini veren kolunu kaptırıyo :P Şaka bir yana, o olay kredi benim bildiğim? 6 milyarlık kredi olayını mı diosun, 10 sene sora vereceğin?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sana burs verenin saçı yansın serdar =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 telefon az sor. baya az bi faiz karşılığı 5-10 sene sonra geri alıyorlar o paraları ama o koymaz.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 adam 2 milyarlık makina alacak bide burs alıo :D[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Lol şunu yardım olarak görmeyin borç olarak görün adamlar sonra söke söke alacak ama bazı kişiler hakikaten bu parayla okuyor it is impossible yani[signature][hline]Lil'Alur for Shar
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bak, gülhane durağında in tramvaydan. Zeytinburnundan kalkıp, sirkeciye giden tramvaylardan bahsediyorum. Orada in. Yurt-kur'un müdürlüğü var. Zaten iner inmez karşıda esnaf, dönerci felan görecen sor onlara soler.. Oraya gidip teslim edion. Ama Okuldan bi belge falan alıodun. Bide notere falan onaylatıyosun. Senet falan imzalıyosun..[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ne belgesi alıyorum okuldan bilen bi Allah'ın kulu yok mu.. Bu karşılıklı burs bu arada[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Öğrenci işlerine uğra.. Deki bana burs çıkmış. Naapıcam. Onlar yönlendirir gerekirse belge de verir başka bişide..[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Zaten onunda adı burs değil kredi. Dimi? Kredi çıktı yani...?[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Abi cidden kredi onun adı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 herhangi bir yurtkur yurdundan gerekli bilgiyi alabilir ya da yeni binyılın mucizesi google'ı kullanabilirsin.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Messor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bana da cikti... kendinle ilgili olan belgeyi okulunda ogrenci islerine onaylat..kardesin varsa onun okulundan onay almaniz lazim o belgeye.. sonra babanin maas belgesini onaylatsin baban..sonra gotur yurt kur a ver..yani ben oyle yapicam babamin dediine gore..sen gene sor ogrenci islerine gittiginde..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kendimle ilgili olan belge nedir? Analamadım ki... Annem ve babamla ilgili olan belge tamam da...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yanında gelen kitapçık var. onu okuyuver sana zahmet..[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ya off söyleseniz ölürmüsünüz off lazım ki sordum.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 2 sene öncesi olsaydı hatırlardımda su an hıc aklımda yok.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 çok yardımseversiniz arkadaşlar... Bayan olsam bu topic dolup taşmıştı da neyse...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 neyse hallettm sanırım[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 öss klavuzunun en arkasında katkı ve öğrenim kredisi çıkan öğrencilerin dolduracağı formlar var orada hem kendin ile ilgili hemde anne-babanın maaş belgeleriyle ilgili doldurulacak yerler var öğrenci işlerinde de o formların fotokopisi bulunuyo zaten[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 doldurdum onları sonra?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 çok uğraştırıyo oraya koş buraya koş illallah getirtiyor.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Messor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben bilmiyorum valla benimle ilgili olan belgenin ustunde ne yaziyo.Su an ogrenci islerinde onaylanmakla mesgul.Kirmizi tercih kitabinin arkasinda hepsi olsa gerek.Olmadi yurtkurun sitesinden indirdi babam mesela.sitesinde hersey yaziyordur oraya baksana.sitesini bilmiyorum ama :) yky.gov.tr mi ne ole bisi...[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kapalı yurt kurun sitesi öğrenci işlerindne hemen onaylamıyorlar mı ki?
Öne çıkan mesajlar