di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Selam, Yeni bir is aldim bir kac gun once. Browser uyumlulugu ne olacak dedigimde IE9+, Chrome, Firefox, Safari demislerdi mutlu olmustum. Ustune madem oyle CSS3'un nimetlerinden faydalanayim dedim ama halt etmisim. Saatlerdir Chrome gerizekalisina anti-aliasing yaptiramamaktan muzdaribim. Ustelik webkit'te desteklenmesine ragmen yaptiramiyorum. Uzun lafin kisasi, web developer'saniz, Firefox OS'a falan bulasmayacaksaniz hic elinizi bile surmeyin. Bekleyin 2020'ye kadar, spesifikasyonu otursun, sonra ugrasirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yapan yapıyo abi :) 2020'yi beklemek falan, ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Tabi canim. Golge ekliyoruz, rotate ediyoruz, oluyor sana anti-aliased. Geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 2020 de anca web developer olurum zaten sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 2023'te duzelecekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 merak ettim chrome neresini render edememis? var mi bi demo falan? yani sadece sorunlu kisim olsada olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Selam, Surada gorebilirsin ne demek istedigimi; http://www.timucingelici.com/demos/antialiasing/ Firefox icin cakallik yapip, text'i 0.000003 derece kadar rotate ederek clear type text saglayabiliyorum fakat webkit'in -webkit-font-smoothing'ini kullansam bile gayet kotu sonuclar elde ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 baya kötü durum, fakat linux için bu sorun yok. sanırım sadece windows chrome için geçerli bir sorun şimdi baktımda baya kişi şikayetçi bu durumdan, olması gereken bişi zaten garip olmuş ama artık hangi sürümde düzeltirler bu durumu meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 opera ? ne olması gerek onu da anlamadım ama al sana opera ekran görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 chromeda oyle degil, kenarlar bozuluyo kuculdukce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Chrome ve FF'de siciyor. FF text'i rotate edince anti-aliasing cakiyor istemese de, sorunum cozuluyor. Bu eskiden Chrome'da da boyleymis, adamlar bunu bug diye fix'lemisler, ama anti-aliasing'i enable etmemisler ve ettirmiyorlar. Kafalarina sicayim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bende chrome dan yana kirginim lan extension yapcam, current tab i kapatamiyosun aga eskiden window.close calisiyomus simdi calismiyo peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ie9 da css3 kullanamıyosun tam. iyi bak da tam neler kullanacağına. yarı yolda bırakıverir. placeholder bile yok azına yüzüne vurduğumun iesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 http://stackoverflow.com/questions/10335740/web-font-font-face-rendering-anti-aliasing-in-chrome-and-firefox http://www.vandersterren.com/blog/2012/04/font-linking-chrome-and-anti-aliasing fontun svgsini kullanmak tek yol gibi gözüküyor, yavaşlatır biraz loadingi ama hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 SVG definition'i daha yukari aldim zaten buraya yazmadan once ama ise yaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar