Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden THY ve Pilotluk

toggie

Öne çıkan mesajlar

Benim arkadaşım pilot oldu, thy nin programına 2 yıl önce katılmıştı şimdi başladı uçmaya, hiçbir yerden torpili yoktu onun.
Elbet torpillilerde vardır ama pilotluk için sırf torpil yetmez, arkadaşım örneğinde olduğu gibi torpili olmayan da girebiliyor, sıkma sen canını :>
Sosyal ağlarda paylaş

Bol şans dude.
Bir kabin memuru olarak, THY senin için hem iyi hem de kötü bir başlangıç. Şimdiden belirteyim.
Torpil mi? Evet... Hem de dibine kadar.
15 yıl tepe tepe kullanacaklar söyliyim şimdiden. FO olarak rahat 5 6 sene sürünürsün, onu da belirtiyim. Ben CA1 oldum, Purser oldum, daha halen FO olarak takılanlar vardı.

Askeri düzen hakim, çünkü çoğu askerden terk kaptanlar. Soracağın şeyler olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Tekrar bol bol şans. Allah ILS'ini açık etsin ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Bügun mülakat için msg yollamışlar.
Mülakat süreci ne kadar zamanda oluyor bilen var mı?

Zira aralık ayında askere gideceğim en olmadı son dakika tecil ettiririm diye düşünüyorum.

Bir de psikomotor testleri ve kurum içinde yapılacak dil sınavı için biz kendi cebimizden mi masrafları karşılıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Bol şans dude.
Bir kabin memuru olarak, THY senin için hem iyi hem de kötü bir başlangıç. Şimdiden belirteyim.
Torpil mi? Evet... Hem de dibine kadar.
15 yıl tepe tepe kullanacaklar söyliyim şimdiden. FO olarak rahat 5 6 sene sürünürsün, onu da belirtiyim. Ben CA1 oldum, Purser oldum, daha halen FO olarak takılanlar vardı.

Askeri düzen hakim, çünkü çoğu askerden terk kaptanlar. Soracağın şeyler olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Tekrar bol bol şans. Allah ILS'ini açık etsin ahahaha

eskiden ILS mi vardı abi.

Toggie ILS'siz 36R'ye touch and go yapmış adam asdsadasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...