Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 3 sene sonra toggie ozel mesaj atar "dyna abi benim su topiki silsene pls sorun cikariyor simdi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 insallah gelir o gun yani ne guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 copry said: Dolgu falan sıkıntı oluyor muydu pilotlukta, bir de acik kapanis sıkıntı sanırım. Bol sans . savaş uçaklarında sıkıntı o bildiğim kadarı ile. bende başvuracağdım ama ağır renk körüyüm a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Benim arkadaşım pilot oldu, thy nin programına 2 yıl önce katılmıştı şimdi başladı uçmaya, hiçbir yerden torpili yoktu onun. Elbet torpillilerde vardır ama pilotluk için sırf torpil yetmez, arkadaşım örneğinde olduğu gibi torpili olmayan da girebiliyor, sıkma sen canını :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 başarılar lan. başarırsa paticik göklerdedir titleı verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Hayvan gibi torpil lazım derler hep thy için. Umarım sen girersin. İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bol şans dude. Bir kabin memuru olarak, THY senin için hem iyi hem de kötü bir başlangıç. Şimdiden belirteyim. Torpil mi? Evet... Hem de dibine kadar. 15 yıl tepe tepe kullanacaklar söyliyim şimdiden. FO olarak rahat 5 6 sene sürünürsün, onu da belirtiyim. Ben CA1 oldum, Purser oldum, daha halen FO olarak takılanlar vardı. Askeri düzen hakim, çünkü çoğu askerden terk kaptanlar. Soracağın şeyler olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum. Tekrar bol bol şans. Allah ILS'ini açık etsin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bügun mülakat için msg yollamışlar. Mülakat süreci ne kadar zamanda oluyor bilen var mı? Zira aralık ayında askere gideceğim en olmadı son dakika tecil ettiririm diye düşünüyorum. Bir de psikomotor testleri ve kurum içinde yapılacak dil sınavı için biz kendi cebimizden mi masrafları karşılıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 toggie said: görüşme saatini 11.30'a almışlar. rötar ile kaçırma ihtimalim de kalmadı. bi hayır var bu işte bakalım :) Ahahah kaçırma ihtimalinin kalmadığından o kadar emin olma bence (: Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Rotweiler said: Bol şans dude. Bir kabin memuru olarak, THY senin için hem iyi hem de kötü bir başlangıç. Şimdiden belirteyim. Torpil mi? Evet... Hem de dibine kadar. 15 yıl tepe tepe kullanacaklar söyliyim şimdiden. FO olarak rahat 5 6 sene sürünürsün, onu da belirtiyim. Ben CA1 oldum, Purser oldum, daha halen FO olarak takılanlar vardı. Askeri düzen hakim, çünkü çoğu askerden terk kaptanlar. Soracağın şeyler olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum. Tekrar bol bol şans. Allah ILS'ini açık etsin ahahaha eskiden ILS mi vardı abi. Toggie ILS'siz 36R'ye touch and go yapmış adam asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 aahahahhhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 insallah toggiecim Fenerli gozetmen esliginde kazanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Başarılar toggie. :) Çok isterdim pilot olabilmeyi ama bazı sağlık sorunları sebebiyle imkanım olmayacak sanırım hiçbir zaman. Ama çok sevindim senin adına. Umarım iyi geçer mülakatın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ShadowFax said: eskiden ILS mi vardı abi. Toggie ILS'siz 36R'ye touch and go yapmış adam asdsadasd Aklıma şu konuşma geldi ahah, kaptan muazzam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 adam samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 nası bi eğitimden geçtin ne kadardı ücret olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar