Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasamak ıcın en guzel sehır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla dip e bu yaz başı gittim sadece
içerdeki her kesi de tanırım..
işletmecisi yarasa arkadaştır zaten..

walla her seferindede içeride bizim arkadasların kardeş takımı wardı
21 yaşındayım bu arada..

ufacık bi yer zaten
ama bu yaz dip olmucakmış
içerisi tabi
Mesaj tarihi:
valla ben yurtiçinde kalıcam ama yaklaşık on sekiz yıllık hayatımda 7(5+2 şeklinde:)) yıl izmir, 6 yıl istanbul, 2 yıl tekirdağ ve devam eden 3. yılımıda ankarada geçiren birisi olarak bunlar arasında yaşanılabilitesi en yüksek şehir izmir bence..en azından deniz ortamı var..ayrıca ulaşım olarak falan ankara kadar ii olmasada zorluk çekmezsiniz..[signature][hline]Fear leads to anger,
Anger leads to hate,
Hate leads to suffering.
Mesaj tarihi:
the beach[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
istanbulu her gavur memleketimden donusumde ayri bir seviyorum.genelde geceye rastladi donuslerim ve hep gozlerim yasarmistir.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
said:
DonCorleone, 02 Kasım 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
said:
Black_Lupin, 02 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
İzmir - Foça

Gidiceksin sahil kenarına alıcaksın onune bir tepsi midye dolma yanında buzzzzz gibi bi efes şişe missssss

Sonra ossura ossura oturacan götünde pireler uçuşacak . :D
wayy
eski foçamı
?

Biraz geç bi cevap oldu pardön :) Evet eski foça . gidiceksin kaleye yada benderesine giriceksin BUZZZZ gibi suya offf canım nasıl yüzmek istedi ya. Sonra çıkıcaksın akşam sahil şeridi boyunca takılacaksın .

Not bu arada türkiye'deki en uyumlu kediler foçadadır kaçmazlar . Ve temizlerdir[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Mesaj tarihi:
benim kedim war focadan bi sokak kedisi :) 1 yasinda suan :) aldigimda bikac gunluktu[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-

[Bu mesaj daverc tarafından 02 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tokyo :)100 Mbit Net bağlantısı yaklaşık 50 dolar gibi bişi olan bi şhir.(Yanlış Biliyor Olabilirm).Hatun yoq,adam yoq,FB yoq aslında İstanbul iidir ya[signature][hline]For every action,there's an equal and opposite reaction.
Mesaj tarihi:
İzmir..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
said:
HellWalker, 02 Kasım 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
Tokyo 100 Mbit Net bağlantısı yaklaşık 50 dolar

*!tokyoya "gidiş" bileti alır*[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 02 Kasım 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benderesi vardır aslında biinmez . şimdi uzun hikaye anlatmaya gerek yok . Kaleyi mutlaka bilirsin . Benim orda 3yılım geçti sonra ankara . Ama mutlaka her yaz gitmeye çalışırım . Sanki hep orayı biliyormuşum herkez beni tanıyormuş gibi bi his kaplıyo oraya gidince inanılmaz sıcak insanları vardır . Tabiri caizsse orası oldukça modern bi köy diyebiliriz . Ve tüm patilere tavsiyemdir gidin görün gezin[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
izmir[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
spreewell, 02 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
konya ;
her türlü tartışırım..!
neye hertürlü tartışıyosun
deniz mi var
güneşmi var
ne var ?[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
Eyw mutlaka bakıcam . Tekrar ediyorum benimle birlikte sizde okuyun ve tekrar edin . Please repeat after me ;

Fo-ça-ya gi-de-ce-ğim
Fo-ça-yı ge-ze-ce-ğim
Fo-ça-yı gö-re-ce-ğim

Hızlı öğrenme yöntemiyle bunları öğrendiniz . Ahmet Topuzubüyük'ün amarıkalardan getirdiği bu yeni yöntemi sizde deneyin .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 02 Kasım 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...