NoS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Otobüsle gitmeyi planlıyorum konunun yeri burası mı bilmiyorum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 trt ulus binası ankara'da değil miydi? anadolu yakası neresi oluyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 İst. da da Ulus'da Trt binası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 anadolu yakasının neresinden? beşiktaşa gidersen vapurla rahatça gidersin rumeli hisarüstü yada fsm mahallesi otobüslerine binip akmerkezde inip bi yandaki durağa geçip (orada sor sölerler ulusa giden otobüsler nerde diye) ulusa gidebilirsin yada oradan taksiye binsende 10 lira yazmaz trt binası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 beşiktaştan dt1 yada dt2 sanırım onlara binersen direkte gidebilirsin beşiktaştan ortaköye oradan ulusa geçiyor olmalı ama emin olamadım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Erenköy'deyim. 2 kez taksiyle gittim Metrobüs sonrası 10'ar Tl götürüyor oraya uzun süre gitme ihtimalim var her seferinde 10'ar Tl sıkıntı olur. Orayla konuştuğumda DT1 DT2'den bahsettiler ama ben bi bilen var mı diye yine de sorayım dedim teşekkür ederim ben bi bakayım DT tam olarak geçiyor mu oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dt tam önünden geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar