oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 100 bin kişinin daha sınırı geçip türkiye ye sığınabileceğinden bahsediliyor... http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21124236.asp İran ise 2*3 hafta içinde çıkacağına inandığı bir savaş için ordusuna tam teyakkuz emri verdiği iddia ediliyor http://www.haberturk.com/dunya/haber/763958-savasa-hazir-olun türk tankları sıfır noktasında savaş formasyonu yapıyor... http://www.haberturk.com/gundem/haber/764084-tanklar-sifir-noktasinda bu arada davutoğlu,barzani ile görüşmek için kuzey ırak da büyük ihtimal kuzey suriye pazarlığı yapılıyor... http://www.dha.com.tr/ahmet-davutoglu-ile-mesud-barzani-ile-gorusmek-uzere-erbil-e-gitti_346338.html amerika ise nazire yaparcasına dünyanın en büyük sığınak delici bombasını yaptığını açıkladı.13.6 ton ağırlığında açıklanan bomba yüzünden iran'ın nükleer tesislere çılgın bir şekilde beton takviyesi yaptığı gelen haberler arasında... bu arada şemdinli belediye başkanı,şemdinlinin savaş halinde olduğunu açıkladı.pkk'nın tam istim üzerindeyken ülkenin bu şekilde kurtarılmış bölge geyiğine girmesi ayrı manidar... http://www.dha.com.tr/semdinli-belediye-baskani-sedat-tore-bolgedeki-son-durumu-anlatti_346344.html saadet partisi başkanı ise ''adım adım bataklığa sürükleniyoruz'' diye açıklama yaptı bu arada.. hadi bakalım gazamız mübarek ola.... http://milligazete.com.tr/haber/adim-adim-batakliga-surukleniyoruz-246060.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 gelmiş geçmiş en kötü anket heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Türkçe katiliymiş anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Hava zaten sıcak, bi de sıcak savaş çekemem hiç ya. Şöyle iyi bi soğuk savaş gider ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 SeaGle said: Hava zaten sıcak, bi de sıcak savaş çekemem hiç ya. Şöyle iyi bi soğuk savaş gider ama. buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sizin zaten beklentiniz bu degilmiydi sevinmeniz gerekir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 O değil de michele jenneke'nin yeni gifleri çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 norveçe çıkarma falan yapalım seve seve gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Lelouchshiba said: norveçe çıkarma falan yapalım seve seve gelirim. orayı karıştırma şimdi.. buzlu bademi söyleyen senmiydin hacut hatırlayamadım da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 PÖKÖKÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yözdil okuyun yözdil anlatmıs herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oncekendimi said: Lelouchshiba said: norveçe çıkarma falan yapalım seve seve gelirim. orayı karıştırma şimdi.. buzlu bademi söyleyen senmiydin hacut hatırlayamadım da:D sanmıyorum. ama kullanabilirsin, rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 barzani tam köşeye sıkışmışken iyi kullanılması gerekiyor bence,doğu da iran,güneyde şii ırak yönetimi,batıda suriye arap cumhuriyeti... birde bırakın şu barışçıl güvercin muhabbetlerini navi ırkındanmısınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 girelim arada pkkyida eritiriz o bahaneyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lol ırak ın cumhurbaşkanı kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bu arada oradaki -mi ekleri ayrı yazılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 girelim ordu bi işe yarasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bizim cumhurbaşkanı da türk ama kürt partisinin ve türk karşıtı ne kadar odak varsa onların borusu ötüyor,bu ölçü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ölçü ne? ırak ın olmayan ordusu mu asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 başlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ingilizcede İ diye bir harf yok malesef, yani War İs Coming değil, War Is coming olucaktı. o yüzden altına yazdığın her şey, anket de dahil olmak üzere geçersiz sayılıyor. byeeee..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 daemir,sence iran destekli ırak'ın suriye sınırına asker yığmasına kuzey ırak kürtleri karşı duruyorsa,keyfi olarak ellerinde nargile çayla mı karşı duruyorlar sanıyorsun? 80 bin kişilik tam donanımlı ufak bir ülkeyi savunacak orduları var ve jeostratejik kolaylıklar onların yanında şunu bir oku istersen... http://www.yeniaktuel.com.tr/tur110,[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "i" yenilince "anket" de yenilmis sayildi... epic.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 iran destekli ırak? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kürdistan kuruldu simdiden hayırlı olsun,neyse yeni eğitim sistemi ile yeterince beyin yıkanırsa 20 sene sonra laikçiler yüzünden oldugunu yeni nesillere öğretilebilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar