Editor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Terminal Client hakkinda yardima ihtiyacim var 100 Kadar pc Remote desktop ile baglanacak Server a Kullanicilari sadece Tekbir program ve tek location da sabitlemek istiyorum sistem ayarlarina girmesinler vsvs... Ama soyle bir sorunum var Domain e Katmak istemiyorum serveri yani Domain siz bir serverda nasil TS clientlari yetkilendirip baglayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 domainsiz olarak bile policy editorden gereklı ayarlamaları yapabilirsin, sonucta dummy makinalar, win2008 uzerinde at kosturacak. ayrıca terminal services da kullanıcı ve baglantıları ayarlarken sadece su program calıssın gibi ayarlarda yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 onlar için ayrı bir domain yarat. child domain falan olsun asıl domain'ine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 virtual pc kur, adamlar onun icinde takilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 daha bi yönetilebilir olması için TS istemiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 group policy ile çözersin o işi. terminal clientlara direkt default group var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Her terminal client ayri bir firma olcak server suan herhangi bir domain de degil domain serveri yapmak istemiyorum cok yavasliyor alet domain olmayincada GPO lar gelmiyor iste.. tek bir gpo var onuda deyistirince administrator dedahil deyisiyor kullanici bazinda yapamiyorum... sorunum burada... Ayrica Domain li serverda SQL server im sorun yaratiyor... TS istiyorum cunku adam remote desktopla baglancak o programi kullancak sadece sirf bir program icin virtual kurup 100 tane makina yaratmak cok sacma ve butun kaynaklari yemenin bir mantigi yok gibi yani... Cok cozumsuz bir noktadayim cildirmak uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 windoz serverın olayı domain yau =) domainsiz kullanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Çıldırcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 .com vs domain etkilendiği için istemiyor olabilirsin de domain.local de istediğini yapabiliyor olman lazım. Sql domainle neden sıçar onu da çözemedim yazdıklarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi dedik ya iste, bende senin bahsettigine benzer bir sistem yonetiyorum, dedigin seyleride uyguluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bombilo said: abi dedik ya iste, bende senin bahsettigine benzer bir sistem yonetiyorum, dedigin seyleride uyguluyoruz. abi dedinde o dedigin sey administrator account u da etkilio anlamadim ben policy de neyi tam olarak degistiriyorsun ayrintili soyleyebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar