xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 direk konuya girelim konuya giris sekli bulamadim cunku. gece cekimi ve ayrica insan-model cekimi icin iki ayri objektif alma derdim var. tabii oncelik en iyi goruntuyu almak istegim. gece cekimleri bir mekan ya da disarida cekimler olacak sekilde ve bi gece klubunde ya da arkadaslarla yururken ederken hangi objektiften daha cok verim alabiliriz? bir de gece ve gunduz olarak bi objektif lazim model-insan cekimi icin. 50mm dar kaliyor mesela daha genis ve zoom a sahip bi objektif daha islevli olacaktir. f degerleriyle birlikte sony e uygunlugu olan lens modelleri soyler misiniz lutfen ? tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 makine nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Makine de çok önemli gece çalışması yapacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 a-580 alfa edit : modeli bu makinenin. butce olarak zannedersem kredi cekicem. rusya da oldugumdan daha karli olacagina inaniyorum. ya da bir hong kong seyahati olursa oradan. bana tavsiyelerinizi sunarsaniz mutlu olurum. ne inceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 sony'den pek anlamam ama ihtiyacina gore dusunerek sony lenslere bakip SAL-35F14G 35mm F1.4 G lens http://www.sony.co.uk/product/ddl-sony-g-lenses/sal-35f14g diyorum. bir tek bu lens yeterli. hem portre hem gece cekimlerde isini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tabii gidip bi dokunup anlamak gerek bakarak.. ama 35mm ve f 1.4 olunca is guzellesir diye dusunuyorum. :) peki var mi baska genisten zoom a dogru misal 17-35mm ama f/2.8 olarak buldum. ya da daha baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tamronda 17-50 f2.8 var ama sony için var mı bilmiyorum. efsane lenslerdendir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yuh sony lensler ne biçim pahalıymış be?! 4200 TL'ye nikkor 2.8 14-24 aldım bu 35 mm 1.4e 1370 £ diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 minolta dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sony e uyumluluk saglayan cok marka olmadigindan dolayi adamlar bilerek kaktiriyorlar fiyati etikete. hong kong tayken bakmistim ayni yani direk gecirmece yapmislar hep. eee tavsiye ? :( uhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 baska bi fikriniz yok mu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar