Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bundan bi şekilde kurtulmuş olan var mı? diablo 3 silinsin yeter ki bu heriflere daha fazla para yedirmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bankayı arayıp Blizzard'ı bloklattırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 subscription'ı iptal edemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yok cancellayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ben kurtuldum, 2 ay falan sonra diablo 3'ü sildiler. cancellayamıyosun, ama kredi kartı bilgilerini değiştirebiliyorsun. ben yetersiz bakiyeli bir sanal kart oluşturup, ödeme planını o karttan yapılacak şekilde değiştirdim. 2 ay falan diablo oynadım üstüne, temmuz ortası gibi hesaptan sildiler diabloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Biz diabloya para ödüyormuyuz yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 annual pass diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 stimpak said: ben yetersiz bakiyeli bir sanal kart oluşturup, ödeme planını o karttan yapılacak şekilde değiştirdim. 2 ay falan diablo oynadım üstüne, temmuz ortası gibi hesaptan sildiler diabloyu. hmm hali hazırda bi sanal kartım var, 2.sini çıkarttırabiliyor muyum acaba bi de sanal kartta para yoksa hesaptan çekeriz ZAA gibi bi durum yoktur di mi, zaten sanal kartın olayı o yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ayın 21'indeydi benim ödeme tekrarı, sanal karttaki bakiye de sıfırdı. sanaldan çekemedi tabii, ama kredi kartından da çekmedi, haliyle bi sorun olacağını sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 olm bu kadar ay niye subs ödedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Saeros said: hmm hali hazırda bi sanal kartım var, 2.sini çıkarttırabiliyor muyum acaba la sanal karttaki parayı hesaba aktarsana işte ne şapşalım bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sparkcaster said: olm bu kadar ay niye subs ödedin :( oynuyodum ya, önce druid oynadım baya bi süre 85ledim filan sonra paladin/dk ile oynadım her gün girip 1-2 dungeon yapıyodum filan ama o da baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ofişıli bıraktı lan adam manly tears yemnederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 inşallah batarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 toggie said: annual pass diyo. Bende annual pass le aldım, ama sadece wow a para ödüyorum değil mi ? Arkadaş diabloya boşu boşuna para ödüyoruz demiş , ona aklım karıştı.. Diabloya vermiyoruz ki wow a ödüyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kim demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar