cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Hesapta seviye 60 Barbar bulunmakta ve üstündeki itemler uğraşılıp RMAH ta satılmaya çalışınırsa 30 dolar rahat eder. İzmir'de elden satılır, diğer şehirlere kargoyla kutusu gönderilip, hesap mail yoluyla iletilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ben aldım hızlı bir satış oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bana 51'e satsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Dikkat ettim de pazar alanindaki tum diablo 3 gold ve accountlari darejedi aliyor, sanirim birilerine iyi geciriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ahaha :) yok bea gold satanlara referans olmak için fiyat uygunsa az miktarda alım yapıyorum. Acc kısmına gelince başkasından alıyordum arkadaşı bamlamışız iletişim koptu :) Sonra bu ilanı görünce buna atladım. Kız arkadaşım için aldım oyunu bende var zati diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar