munter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 1tl ye düşecek botlar sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Daha bugün 2 tl olan fiyat ben gold almak istediğimde 2.2 tl olmuş tekrar alamadım ben de... Kısmet değilmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 20 m altı 2,2 tl 20 m ve üstü 2 tl olarak revize edilmiştir. paypal ödemeside alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 1,9 tl 1m olarak güncellenmiştir.. istediğiniz kadar alabilirsiniz. 100 m ve üzeri 1,8 tl edit 1,9 tl olarak konuyu güncellermisiniz. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 benzin fiyatları gibi oldu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 toggie said: benzin fiyatları gibi oldu bu iş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Post kasam biraz ha gayret 1tl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 1 aya 50 kuruş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 20m aldım temiz güvenilir ve anında teslim yapan bir arkadaş, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Nessaftw said: 20m aldım temiz güvenilir ve anında teslim yapan bir arkadaş, teşekkürler. ben teşekkür ederim. günceldir 1,9 tl 1m 100m üzeri 1,8 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 1M 1,8 TL güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Para gittikçe değersizleşiyor, böyle enflasyon olmaz olsun. Yıl sonuna kadar 1m 75 kuruşu görür bence. Blizzard ağır repair masrafları ve 15% fee ile bile enflasyonu çözemedi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 İnanılmaz şekilde farm dönüyor oyunda haliyle stokları 300-400m olan birçok satıcı olunca rekabet ortamında fiyatların aşağı inmesi pek de şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 günaydınlar.. arkadaşlar merak etmeyin yakın zamanda çıkıcak gold fiyatları tekrar.... güncel arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 o yüzden şu anda 1.5 100m üstü normal olarakta 1.7m a satiliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 munter said: o yüzden şu anda 1.5 100m üstü normal olarakta 1.7m a satiliyor:D trolluk yapma.. nerde 1,5 tl .. ? kafandan atma lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ne trollu ya 1.5 veriorlar su anda 1.7 de normal satılıyor 100m üzeri 1.5m isteyen pm atsın söyleyecem nereden olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Macro banlar gelince çok değişecek fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 munter said: Ne trollu ya 1.5 veriorlar su anda 1.7 de normal satılıyor 100m üzeri 1.5m isteyen pm atsın söyleyecem nereden olduğunu buradan yaz herkez öğrensın kimse zarara girmesin ordan alsın ozaman.. laf attın ortaya dök.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Pm attım kardeş niye yalan söleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 munter said: Pm attım kardeş niye yalan söleyelim.. dostum pm de attıgın kısı arkadasım :) 1,5 a gold satısı yok .. iyi gunler.. konuda burda kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Arkadaşım sölediğini yazdım oraya mesajımı silme yetkim yok yada düzeltme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sanalsaray 1.89 suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar