Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Server


PvPServer

Öne çıkan mesajlar

Ultima online pvp server kurmayı planlıyorum fakat çok uzun zaman oldu server kurmayı ve script yazmasam bile editlemeyi unuttum. Maddi açıdan da server makinası kiralayacak güçteyim. Bana yardımcı olmak isteyen boş zamanınlarında server ile ilgilenmek isteyen arkadaşlar var ise lütfen bana ister forum başlığından ister özel mesaj ile ulaşsınlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nebula'nın ilk açıldığı zamanda herşey çok güzeldi. Hiç bir yenilik getirilmemeiş ham hali daha güzeldi sanki. Şimdikiler hiç sarmıyor. Bir short spear'da dengesizlik olduğunu hatırlıyorum. Birde bilinen buglar kaldırıldımı güzel olur diye düşünüyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paticik gibi bi bünyede yapılmaması gereken en önemli birkaç şeyi yaptın. daha balonun patlamamış, scriptsharing bölümünde server açıyorum demişsin, üstüne üstlük 2012 senesinde demişsin, birde yetmemiş hazır scriptler ile açıyorum demişsin. şu saatten sonra sana hayatında başarılar bile diyemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alt tarafı 2 spawn koyun dedik onlarıda bitirmek üzereyim adamlar paradan bahsediyo tek başıma bitiriyorum işte full şehirler dungeonlar bitti binek spawnlarını ve chestleri koyucam bot scriptide yazdım sorunsuz çalışıyor 400 oyuncu gözüküyo suan serverda :) isteyene ben bot scripti satıyım >:D<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...