PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ultima online pvp server kurmayı planlıyorum fakat çok uzun zaman oldu server kurmayı ve script yazmasam bile editlemeyi unuttum. Maddi açıdan da server makinası kiralayacak güçteyim. Bana yardımcı olmak isteyen boş zamanınlarında server ile ilgilenmek isteyen arkadaşlar var ise lütfen bana ister forum başlığından ister özel mesaj ile ulaşsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Nebula'nın ilk açıldığı zamanda herşey çok güzeldi. Hiç bir yenilik getirilmemeiş ham hali daha güzeldi sanki. Şimdikiler hiç sarmıyor. Bir short spear'da dengesizlik olduğunu hatırlıyorum. Birde bilinen buglar kaldırıldımı güzel olur diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 nebula ocak scriptleri ile açıcam bir server şuan spawn diziyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Spawn dizmede bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı ? şehirler bitti dungeon ve mezarlıklar kaldı 7x başlatan pvp stone scriptini buldum fakat çalıştıramadım, elinde çalışan pvp stone scripti olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 kolay gelsin hocam, ben hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yok mu yardım edecek birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bilmiyosan açmayacan lan bu kadar basit ? 10 senedir açılmadık server kalmadı ne zevk alıyonuz aynı şeyleri yapmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ağır konuşmuş. ama haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 paticik gibi bi bünyede yapılmaması gereken en önemli birkaç şeyi yaptın. daha balonun patlamamış, scriptsharing bölümünde server açıyorum demişsin, üstüne üstlük 2012 senesinde demişsin, birde yetmemiş hazır scriptler ile açıyorum demişsin. şu saatten sonra sana hayatında başarılar bile diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 server kiralamaya vereceğin parayı bana gönder evine gelip döviyim seni. 3d hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben makarasına server açıyorum dedim sizin cevaplara bak. post mu kasiyosunuz anlamadım ama cevap vermeye değmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hali hazırda kasılmış vaziyette postlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 o zaman kendinide çok kasma, lafı arkandan anladığın ap açık ortada, anlamıyorsan 2-3 defa oku sindir mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Makarasına server aça aça bellediniz oyunun amortisörünü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Madcat said: ağır konuşmuş. ama haklı. post +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 staff alımı varsa seer olmak isterim aylık 400tl gibi uygun bir maaş ile çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Possum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben 300'e calisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bende 250ye caylari demlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben travel stone olmaya bile rağzıyım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kelek lupin asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Servere staff olmanın yolu server sahibinin kucağından geçer. teker teker oturursunuz kucağıma aldığım tada göre gm, seer ve travel stone yaparım ben sizi. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ahah bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 şartlarda anlaşabilirsek ve parasını aldığım taktirde iyi bir kaynak sağlarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 alt tarafı 2 spawn koyun dedik onlarıda bitirmek üzereyim adamlar paradan bahsediyo tek başıma bitiriyorum işte full şehirler dungeonlar bitti binek spawnlarını ve chestleri koyucam bot scriptide yazdım sorunsuz çalışıyor 400 oyuncu gözüküyo suan serverda :) isteyene ben bot scripti satıyım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 eheuhe lupindeki kaynak varya asdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar