kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 selam. abi dün kulaklığımın bozulması üzerine gidip yeni bir bilgisayar kulaklığı aldım. eve gelip denediğim de kalitesiz ve biraz boğuk bir şekilde ses çıkarıyordu. gidip değiştirdim, farklı bir modelin başka bir kulaklığı aldım, eve gelip denedim, yine aynı. müzik hastası bir insan olarak çok koyuyor bu da bana. driver'ı kaldırıp tekrar kurdum, değişen bir şey olmadı. ses ayarları da normal görünüyor. sizce nedir olay? bi yardımcı olabilirseniz müthiş olur ya. edit: bir de şu son birkaç gündür pc'yi her açışım da ''yerel disk d'de ki dosyalar taranıyor, dosya türü: ntfs'' gibi bir şeylerle karşılaşıyorum. alakası var mıdır bilmem, yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Hangi ses kartı? Hangi OS? Hangi kulaklık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ses kartı geforce sanırım, çok anlamıyorum bu işlerden. sistem xp, kulaklıkta sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bi fikri olan yok mudur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar