Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşın tanıştırdığı kıza yazsam mı

antiban

Öne çıkan mesajlar

bros before hoes

eğer arkadasın senden once dibs dediyse kıza
boynu bukup vazgeçicen
3 ay takılacagın bi hatun icin 6 7 senelik dostluk silinmez

zaten ayrıca faceden tanıstıgı herifle bulusmak icin tatile cıkan hatuna hiç olmaz
o ne lan köylü bacı modeli
ünlü olcam deyip unkapanınada gidebilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

tamam arkadaşlar siz haklısınız,

salih kusura bakma kardeşim ben senin kadar fırlama olamadığım için hatunu tavlayamadım o yüzden çok kıskandım tayfuna da aynı şekilde bu düşüncelerimi açtım o da bana hak verdi. aramızda hatunun lafı olmaz o yüzden akşam 4ümüz beraber takılalım diye karar aldık. ama biralar senden.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

patinin yarısı basement dweller olduğu için arkadaşlık ne falan unutmuşlar abazan gibi kıza yazdırtıyorlar.

"Neyse T yine aradı akşam 9 gibi ya biz burdayız gitmedik, kusura bakma, B bozuk attı kıskandı biliosun huyunu bilmem ne.

Beni ekip kızla takılmışlar."

şuna razı olacak kadar arkadaşsız değiller en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lan ne abarttınız evlencekmi hatunla sanki alt tarafı internette tanışmış bişey olur umuduyla gitmiş fln

oradamıydın hacıt? adam nasıl bakmış, ne demiş, ne kadar umursuyormuş kızı? kankansa sor bi merak ettim ben de.. valla siz interneti sadece "ya panpa olduk gel buluşak" niyetine kullanıyor olabilirsiniz de diğerlerimiz sadece "o kadar konuştuk, tanıştık ggnormk" den fazlası için kullanabiliyor. "internette kız yoh gardaşş" durumları yalan belirteyim.

1 yıldan beri kızla yazışmış diyor konuyu açan adam. siz etrafınızdakileri, aynı sofrada yemek yediğiniz adamları 2 kelime etmiş bir kız için bırakabiliyorsanız o sizin seviyeniz, sizin arkadaşlığa verdiğiniz değer.

bonepart özetlemiş durumu; bros before hoes.

@Lelouch siz hiç aşık olup birini kıskanmadınız mı abi? en yakın arkadaşınızı bile kıskanabilirsiniz bu gayet doğal. adamın niyeti ciddiyse neden kıskanmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...