pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Salih ben husnu adamlari topladim burakla tayfunu utuluycez merak etme Ha bir de tukenmez kalemle yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bros before hoes eğer arkadasın senden once dibs dediyse kıza boynu bukup vazgeçicen 3 ay takılacagın bi hatun icin 6 7 senelik dostluk silinmez zaten ayrıca faceden tanıstıgı herifle bulusmak icin tatile cıkan hatuna hiç olmaz o ne lan köylü bacı modeli ünlü olcam deyip unkapanınada gidebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yaz hacı akşam simidi gibi iftarını aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kavurma said: salih ben burak, tayfunla beraber bu yazdıklarını okuduk birazdan yola çıkıyoruz epey şaşırtacaz seni. ayrıca o kızı sana yar etmem ! http://inciswf.com/1313878748.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 3 ay takılacagı hatun için 6 yıllık adam trip atmaz asıl al buda senin olsun der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 SNA1L said: 3 ay takılacagı hatun için 6 yıllık adam trip atmaz asıl al buda senin olsun der onemli olan 3 ay takılmak deil ponce o gorduyse onun hakkı bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 nealakası var abi iyi olan kazanır sonrada geyiği yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 önce ben gördüm diyip mundar etmeyin hatunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tamam arkadaşlar siz haklısınız, salih kusura bakma kardeşim ben senin kadar fırlama olamadığım için hatunu tavlayamadım o yüzden çok kıskandım tayfuna da aynı şekilde bu düşüncelerimi açtım o da bana hak verdi. aramızda hatunun lafı olmaz o yüzden akşam 4ümüz beraber takılalım diye karar aldık. ama biralar senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 okumadım ama boştaysanız ikinizde yaz en olmadı muhabbet edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 orgy döner. arkadaşına dikkat et. sinirle kalkarsa zararla çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 patinin yarısı basement dweller olduğu için arkadaşlık ne falan unutmuşlar abazan gibi kıza yazdırtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 3unuz Vahşiler filmini izleyin bu aralar vizyondaydi Sonra gel elimi öp biat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 liberal said: patinin yarısı basement dweller olduğu için arkadaşlık ne falan unutmuşlar abazan gibi kıza yazdırtıyorlar. "Neyse T yine aradı akşam 9 gibi ya biz burdayız gitmedik, kusura bakma, B bozuk attı kıskandı biliosun huyunu bilmem ne. Beni ekip kızla takılmışlar." şuna razı olacak kadar arkadaşsız değiller en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lan ne abarttınız evlencekmi hatunla sanki alt tarafı internette tanışmış bişey olur umuduyla gitmiş fln..abeci gibi ilk ben gördüm banane diye ağlıcagıma abaza olurum senin dediğin gibi daha iyi. @liberal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kütürdet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 said: lan ne abarttınız evlencekmi hatunla sanki alt tarafı internette tanışmış bişey olur umuduyla gitmiş fln oradamıydın hacıt? adam nasıl bakmış, ne demiş, ne kadar umursuyormuş kızı? kankansa sor bi merak ettim ben de.. valla siz interneti sadece "ya panpa olduk gel buluşak" niyetine kullanıyor olabilirsiniz de diğerlerimiz sadece "o kadar konuştuk, tanıştık ggnormk" den fazlası için kullanabiliyor. "internette kız yoh gardaşş" durumları yalan belirteyim. 1 yıldan beri kızla yazışmış diyor konuyu açan adam. siz etrafınızdakileri, aynı sofrada yemek yediğiniz adamları 2 kelime etmiş bir kız için bırakabiliyorsanız o sizin seviyeniz, sizin arkadaşlığa verdiğiniz değer. bonepart özetlemiş durumu; bros before hoes. @Lelouch siz hiç aşık olup birini kıskanmadınız mı abi? en yakın arkadaşınızı bile kıskanabilirsiniz bu gayet doğal. adamın niyeti ciddiyse neden kıskanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 liberal said: @Lelouch siz hiç aşık olup birini kıskanmadınız mı abi? en yakın arkadaşınızı bile kıskanabilirsiniz bu gayet doğal. adamın niyeti ciddiyse neden kıskanmasın. fesbukta aşk başkadır. ilk pokeda aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 başlığı açan arkadaş da bizim söylediklerimize göre hareket etmeyecekse anlatmasın abi. sonuç bekliyoruz şurada. ne yaptı haberdar etsin bari. meraklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 quote'ladığın yerle verdiğin cevap arasında hayli ilişki varmış, evet. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 GERÇEK BİR PATİ OLSAYDIN ŞİMDİYE SKOR ELDE ETMİŞTİN. SEN HALA YAZMA AŞAMASINDA MISIN? OHA CAPS LOCK AÇIK YAZMAK NE ZEVKLİYMİŞ LAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 NE SANDIN Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yaz. b adam değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar