dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Dun ablam okumaya sehir dısına cıkcak annem de dayanamayıp buyuk ıhtımalle onun yanına gıdceek ben burada yanlız kalcam okula git gel babam calısıo olacak belki babamın suratını bile goremiyecem bazı zamanlarda ABLA SENİ COK OZLEDİM
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ah be Dark Dragon şimdi mi aklına geliyo söylemek.Zamanında deseydin ya seni çok özliycem seni seviorm abla filan.Olsun hiç deilse orada görür biraz mutlu olur.Bu sırada hepimiz özliycez onu hemde çok.Hatta Bellow bile(bence):D
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ahhh ahhh ozelemek kotu bısı sana katılıorm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bende özleme hissi pek yok :P ama annemi özledim ühühüh[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
duende Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 gorusuruz birsen gec oldu ama seni son gordugum gece icin ozur dilerim kafam iyiydi biliyosun bodrack hala bana sinir oluyodur o yuzden kesin[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ölüm allahın emri,ayrılık olmasın diye boşuna dememişler...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
duende Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 benimkide 3 senedir ankarada bosver yaa alısıyo insan[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson
daria Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 vay bea ben gitsem benim kardeşimin bu kadar üzülceğini sanmıyorum hatta takmaz ya.. ne güzel kardeşler war
dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ogle deme darıo bende ogle diodum ama ozledim iste hıc ozlemecıgemi sanmıstımü
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Valla ben 2 yıldır tek başıma yaşiom üstelik 16 yaşındayım,abim istanbulda,bubamla annem hollandada ve gelmelerine 3 sene var,ilk günden özlersen çok çekeceğin var ... Tavsiyem tadını çıkar...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Burası Karalama Defteri... Konu Dışı ile karıştırmışsınız sanırım?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 birbirimizi karalayalım bölüme uydurmak için hadi. ben ablamı özlemem.hiç hem de. iyi yanından bakmak lazım bu arada,okuo işte kız,sen de kendi ayakların üzerşnde durucaksın işte daha ne.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ablamı hic sevmemeiştim oda beni sevmemişti artık iyia anlaşıyoruz am nedeni özlem falan değil ben onun geceleri dışarıya cıkmalarını ailemden saklıyorum oda bana ankaradan bişiler laıyo böyle çıkar ilişkisi içinde yaşıyoruz ama mutluyuz en azından[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson
Öne çıkan mesajlar