berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Play Station 2 ye Chip taktırmak isteyen bi arkadaşım var ancak maliyeti ve nereden nasıl taktırıcagı konusunda bilgiye ihtiyacı var. Yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 www.endem.net turkiyenin en iyi chip takan yeri dms3 taktirin 80$ mi ne cok iyi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Her zaman için klasik cevap Endem Elektronik'tir. İstanbul içerisinde olsan da olmasan da kargo ile işini halledebilirsin ve buradaki çoğunluk Endem'e güvenebileceğini söyler kesinlikle. Ve ben de aynısını söylüyorum :) Zaten nasıl olacağı konusunda bir fikri yoksa arkadaşının başka bir yer araştırmasına da gerek yok. Endem Elektronik 0121 519 36 89 İstanbul Eminönü Doğubank Ha unutmadan... aramayı kullansaydın keşke. Kimbilir endem'in telefonunu forumlara kaçıncı defa yazıyorum ve bunların bir kısmını "chip" diye aratınca bulurusun ;) Her neyse, dediğim gibi kesinlikle güvenilirliğiyle ün yapmış, tavsiye edebileceğim tek yer. Tabi bu demek değil ki diğer tüm dükkanlarda bu iş ahlaksızca yapılıyor...[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Kendercik, 02 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki: Endem Elektronik 0121 519 36 89 İstanbul Eminönü Doğubank 0212?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ee sanırım öyle olcak :) 212... numarayı kontrol ettim, gerisi doğru.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar