Zergling Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Knight Online ben izledim yarildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 olmaz... yani deneyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Okadar komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 valla billa deil yani herkesin aklında olan basit bi espiri. ha uğraşmışlar helal olsun daha iyisinide yaparlar böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 buff pls buff pls... oo allah razı olsssswift pls. tek bi yerine güldüm gerisi boş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 zaten açıklayıcı bi yazi ile başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 baya bi losermış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 o açıklama bu adamın gerçekten böyle olduğunu sanmasınlar diye yapılmış, bizi güldürmemesi ile bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hiç bi bok anlamadım ne anlamamız gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 @Sparkcaster Sorun zaten burdan kaynaklanıyor. nlaşılacak birşey yok. Öküz taklidi yapan bir adam Knight Online oynuyor. Espiri ve orjinallikten yoksun bir video olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Yanlız dialoglar yanlış olmuş cafede gördüğüm kadarı ile ; heel atın lan. Lan kaç ruj geldi Partiye bufçu alın Prayst çok iyi ya Can tüpü lazım vs vs PS : Şimdi ko bölümünde üzerine alınanlar olacağı için şimdiden söyliyeyim bunlar yerden bitme oturdukları zaman ayağı yere değmeyen bebelik muhabbetleri.Kişiselliğe vurmayınız pl0x [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 04:20 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 valla ben baş çıktı kısmına baya bi güldüm :)) Ama ben gerçekten böle kasıntı mesajları anlamıyorum adamlar güzel birşey yapıyolar, komik olduğunu da iddia etmiyolar .. bi arkadaş da buraya linkliyor, sonra da elemanın teki gelip hiç komik değil dediği zaman benim tepem atıyo ... Evet sana göre komik olmayabilir ama şunu şuraya yazarak niye benim eğlencemi bozuyorsunki daha video yu izlemeden... Yazma kardeşim yazma yorumunu kendine sakla yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ko oynadığım uzun süre boyunca bu arkadaşın videoda temsil ettiği insanların aslında benim belime güç bela gelen şirin mi şirin baş ağrıları olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Komikten çok trajikomik de diyebiliriz. Evet evet diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar