samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Cennet Koyu projesiyle gündeme gelen Astaş Holding, 15.000 m2’lik Kuruçeşme Arena arazisini satın aldı. Şirket, boğazın gözde konser mekanı Kuruçeşme'ye Arena'ya otel inşa edeceğini açıkladı. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21111343.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Millette ne çılgın para var arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 otelleri en güzel arazilere dikmelerine sinir oluyorum, mantığını da kavrayamıyorum. dandik yere adam yatırım yapıp değer katacağına bizim mal devlet en güzel yerleri otellere veriyor. mantık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 para. yalız çok üzüldüm güzelim konser yeri yokolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar