mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Arkadaşlar sanalmarketim.com'dan yarın gelecek mouse. Zamanında aldığım SS Xai Laser garanti kapsamında değişmesi gerekti.Ellerinde yokmuş mouse. Bu mouse'u yollayalım mı dediler iyi dedim. Zaten DAv2 Black Edition olduğundan satmak istiyorum. Fiyat olarak şahsen en düşük 157 TL gördüm.Kafamdaki fiyat ise 140 TL. Kutusunu açmadan yollayacağım. http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169416100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kullanıyorum. sağlam bir arkadaş kendileri. hafif, büyük elliler için ideal (komisyon almıyorum sdfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Dynun said: kullanıyorum. sağlam bir arkadaş kendileri. hafif, büyük elliler için ideal (komisyon almıyorum sdfsd) bir an heyecanlandım girdim konuya.ilk kelimeyi ve noktayı görünce yıkıldım.yine de teşekkürler fdsfsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ebayden 85 liraya geliyor sıfırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 garantili bir ürünle kıyaslıyorsun fiso, 1 sene sonra yolluyosun yenisini veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Fistan said: ebayden 85 liraya geliyor sıfırı e ne güzel.oradan alabilir insanlar.kimseye zorla bir şey satmıyoruz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Arkadaşlar kargo fiyatı falan filan diyenler oldu başka forumlarda. Fiyatı 125 TL'ye indiriyorum. 10 dk önce geldi ürün. Faturasnı Xai Laser ile olan fark olarak kesmişler (4.75TL) fakat ben bi sorun olacağını sanmıyorum.Mail attım zaten bir sorun olmayacağını belirttiler. Fotoğraflarını da atayım ürünün buyrun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Alasım yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 LathspeLL said: Alasım yok değil. Al abi tabi.kurtulsun cekmeceden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 şurda foruma yaz satarsın rahat ceseci gençlere http://oyunguru.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Silphatos said: şurda foruma yaz satarsın rahat ceseci gençlere http://oyunguru.com/ abi oyunguruyu biliyorum da ben hayatımda bu kadar yavaş bu kadar kötü bi site görmedim.konu açmaya kalkınca 15 dakika falan sürüyor hiç uğraşmadım o yüzden fdsfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar