Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala Nox oynuyan varmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Büyücüde rechargable fireball staffı alamadım diye yanmıştım ama geçti artık satan vendor yok. Malesef sermayeyi kitaplara yükledikte büyüler pek bi kıytırık shocku küçük yaratıklara karşı kullanmak çok zor lightning desen o da her ok yiyişte konsantrasyon bozukluğundan çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
tey tey ne zamanlardı hakkaten noxun verdiği tat çok farklıdır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Kasım 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ee herşey zamanında güzel[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Yok diğerleri hala süper zevkliydi dehşet eğlendim. Ortam falan çok hoşuma gidiyo yaratıklar müzikler. Ama wizard biraz ezik kalınca hoşuma gitmedi başlarda Dun Mir e girerken falan çok zevkliydi saklana saklana kapıları kitleye kitleye giriyodun ama sonraları güçsüz kaldı gibi.
Mesaj tarihi:
valla wizard'ın undead'lerin hepsini uçuran bir büyüsü vardı, oyundaki en deli olaydı benim hatırladığım. warrior'la ölesiye kovaladığın adamları yaprak gibi üflüyordu wizard.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Sam o dediğin dispel undead büyüsü gayet kral bişi ama sadece ekrandaki 2 bilemedin 3 undeade etki yapıyo 150 götürüyo. Benim derdim uzaktan vuran küçük uçan yaratıklar onlara çok sinir oldum wizard's robeumu yırtıp duruyolar.:)
  • Yeni Oluştur...