fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 orta saha kanseri hala devam ediyor fenerde. not: fener rahat eler bu takımı ama bi eleme daha var adam gibi transfer hazırlık şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mehmet Topal'ı da, Egemen'i de(zaten ikisinin ortak hatası ile gol pozisyonu oluştu ve golü yedik), Kuyt'u da (Guiza'nın Hollandalı versiyonu gibi olur sanki) beğenmedim. Hasan Kaldırım iyi transfer. Lugano'dan sonra zaten onun yerinde oynayanlar zaman zaman aratmıştı. Şimdi Yobo'da olmayınca bence 2 sene önceye kadar en sorunsuz yerimiz olan libero mevki, oldukça sorunlu hale geldi. Neyse ki az önce öğrendim, Yobo ile anlaşılmak üzereymiş. Bence çift forvetli bir oyun anlayışına dönülmeli ve çok iyi en az 1 forvet alınmalı. Sow-Bienvenü-Semih'ten birisi ile hücumda rakip orlanmalı. Kuyt bence forvet değil. Nerede ona bir yer bulunur bilmiyorum. Romen takımı ters takım şeklinde yazılar okumuştum, geçen senelerden de hatırlıyorum, özellikle sahsında ters sonuçlar alıyordu. Umarım haftaya eleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Hem Yobo hem Ziegler gitti defanstan ve Egemen bidonu ile Hasan Ali çömezi geldiler, defansın çökmesi normal yani. CL'ye girilirse Yobo bile yetersiz gelecek zaten zira çok ağır, solda da sırf CL için Ziegler tekrar kiralanabilirdi aslında. Stoperde Bekir-Egemen pimi çekilmiş bomba gibiler, her maç 1-2 sıçacaklar bu kesin gözüküyor, bence Türk Pikesi Serdar'ı 2. plana atıp durmamalı Aykut, ikisinden de iyi oyuncu Serdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yobo bakkaldan bi gelemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Fener bu turda elenirse uefa işide mi yatiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Tam net değil o elenme kısmı. Bazıları uefa elemesi oynayacak diyor bazısı direk eleniyor uefadan da diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 eminim, fenerbahçe şuan elense bile uefadan devam ediyor. yani uefanın yatması gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wYWhUpKIXVk&list=UUu5f1vkKvQDSbq4q7c84TIw&index=1&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Absolut said: Tam net değil o elenme kısmı. Bazıları uefa elemesi oynayacak diyor bazısı direk eleniyor uefadan da diyor.tam net. bazıları biliyor, uefa'ya gidecek diyor. bazıları bilmiyor, uefadan da eleniyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 farketmez, kendi cabalariyla elenir uefadan da, herseyi federasyondan beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 zaten bu yılki planımız uefa'ya "siz bizi kovmuyosunuz, biz istifa ediyoruz" demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Yendik lan işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar