Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 3. Ön Eleme Fenerbahçe - FC Vaslui 01.08.2012 @ 21.45

benjani

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın 2 sezonu bitti.

Toplam 74 maçı var ligde ve kimse alınmasın ama Fenerbahçe baskı yediği maçlardan sadece playofftaki Galatasaray maçını kazanabildi ki belki de en çok baskıyı yediği maçtı Fenerbahçe'nin derbi tarihinde. Onu geçtim Galatasaray ömrünün en berbat sezonunda bile 2010-2011'de iki maçta da Fenerbahçe'ye oyun olarak üstündü.

Bu maçlar dışında rakibin üstünlüğünü kabul ettiği, yarı sahasında oynadığı hiçbir maçı kazanamadı. Vaslui Kadıköy'de bunu yapamaz, bence Romanya'da da yapsa bile Kadıköy'de alacağı skoru toparlayamaz fakat bir sonraki turda şanslı bir kura çekmesi lazım Fenerbahçe'nin.

Bunları söyleme amacım Fenerbahçe'yi değil Aykut'u kötülemek, playofflardaki ilahi azmin dışında 60. dakikadan sonra pili bitti Fenerbahçe'nin maçlarda. Orta sahayı gördüğü en ufak baskıda teslim etti. Stoch'un ve Alex'in ekstra golleri belirledi çoğu maçta sonucu, 2 senede oturtulmaya çalışan takım oyununu rakibin 1 senede senden daha dar bir kadroyla oturttu misal. Kafasındakini yapamadı vs vs deniyor da görece olarak iyi bütçen var, yönetim-taraftar arkanda. Yapamıyorsan kötü TD'sin bir Galatasaraylı olarak işime geliyor şahsen benim Aykut
Sosyal ağlarda paylaş

kendi evlerinde istedikleri kadar oynasınlar abi abartmayın. adı sanı duyulmamıs dandik bi takım iste. fb icerde dısarda, evire cevire tokatlar.

ikinci mac esas dusunulmesi gereken. (ikinci tur yani)
ha tabi aykut'un sagı solu belli olmadıgından bilemeyecegim. bir de sezonun ilk macı olacak, takımın nasıl hazırlandıgı da onemli. ilk macın istanbul'da olması dezavantaj olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...