Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 selam, pvpde kullanılmak üzere uygun fiyatlı karakter arıyorum elinde olan arkadaşlar öm gönderirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 şahsen bende geri döndüm.. Tabii 0 dan başlayayım dedim.. olmuyormuş : ) PVP karakterine ihyiyacım var, minmatar ağırlıklı "ancillary" denemek istediğimden shield tank yapabilecek. 200 civarları bir rakam düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 AHAHAHAH soloyu duydun döndün dimiii çok fena anciellry muabbeti sdsf. satayım benim altı sana, gelirsen yamanırım yanına 15m sp var gallente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 mosqa da gönderdim standing falan sıkıntısı yok fw de ama yok yani rahat. binio bişilere işte matari pek yok. Ama ferox anciellry shield boosterla çılgın hatta vexor, ferox ve arbitrator çok çılgın gemiler denemeyen varsa ( acb ile ) drone dmg amplifier da var bu arada o yüzden shield tank yapabilen ( acb ile ) drone boatlar çok fena. bi onlar, bi de eskiden "aman shield booster için bide cap booster takıcam tackle kaybedicem" diyen gemiler - işte cyclone,ferox falan hatta brutix " çok ii. http://eveboard.com/pilot/Aylin_Aslim bak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 heh selam suark nasılsın ? öm den konusalım istersen. bana aklından geceni söylersin. Benim su an 2 tane accoutn var aslında, onlardan birine bağlamak istiyorum karakteri o yuzden transfer etmemiz gerekecek. 2 günlüğüne sehir dısına cıkıyorum yarın, online olamayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar