Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Başım azcık belada. Ruhsat arabanın garantisi kasko vs evrakları ben güzelce bir dosya yapıp arabama koydum. Geçen hafta arabayı yıkamaya verdim. Şimdi farkettim ki dosya yok. Arabadab çıkarma ihtimalimde yok. Anahtarlar bende ve başka kullanıcısıda yok. Neyse oto yıkama gittim ordada bulamadılar. Şimdi evrakları hep gitti. Elimde bir tek ruhsatın fotokopisi kaldı. Bu durumda neler yapıyoruz. Hadi bakalım bilinçli patiler iş başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Emniyete gidip bildiriyosun önce. Senden "blablabla trafik tescil belgem kayboldu hükümsüzdür" diye ilan vermeni istiyorlar. Sonra 180 tl miydi neydi o kadar para karşılığı çıkartıyorlar yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Benzeri başıma geldi üstüne ruhsatsız bir de kaza yaptım ,hep böyle denk gelir zaten Şimdi bildiğim kadarıyla muayeneye götürüyorsun aracı ,ruhsat sahibiyle beraber tescil ettiriyorsun araç bana ait vs gibi bir belge alacaksın ,randevuya gerek yok Sonra o belgeyle emniyet müdürlüğüne gidiyon ,böyle böyle kaybettim yeni çıkartıcam diye belgeyi veriyosun ,alıyorsun ruhsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben aracı ankaradan aldım 06 ama ben farklı bir ilde yaşıyorum. farklı il sıkıntısı olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 olmaz , onlar yonlendirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 saolun arkadaşlar. ben yarın gidiyim emniyete yaptık bi mallık diye anlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 dön yasin okuyun. bulacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selam, Kötü bir tecrübe olmuş : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bugün emniyete gitti. araç tespiti falan yaptıktan sonra 1 günde geri ruhsat çıkıyormuş. 135 tl ye patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Muhtemelen o ruhsat çalıntı bi araba için kullanılır ve piyasada aynı arabadan iki tane olmuş olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar