Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya ilk 2 kitabı okuduk merakla, biraz zoraki 3. kitap [ Yitik Ay mıydı neydi ] piyasaya türkçe/ing. çıktı mı acaba. Eğer türkçesi sürülmediyse İstanbul ya da Ankarada nereden ing. sürümünü edinebilirim ?[signature][hline]Let's sing the Bards song
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İngilizcesi İstanbul'da Kadıköy Nezih Kitap Evinde var o ve daha çevrilmemiş bir dolu kitap[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
grifter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Kitabın Türkçesi yayına çıktı. Bu linkten daha fazla bilgi alabilirsiniz. http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=52858[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hemen kosup almalıyım[signature][hline]Buyuyunce ne olcan? Yalama olcam.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Weis & Hickman 'ın son kitabı dimi bu?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir.[signature][hline]Let's sing the Bards song
wraog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Nişantaşı gerekli şeylerden almıştım ben ingilizcesini.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tukcesını eylul basında gereklı seylerden almıştım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 abi yok çıkmamış ben bulamıyorum alala...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Evet Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir. yok ya bu kitap en az 2 yıldır var eminim[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 warcraft 3 un ciktigi yaz cikmis olmasi lazim full war 3 oynarken 18 saatimi bu kitaba ayirip bitirmistim ehau[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tam ne zman çıktı bilmiorum ama ben dün bakırköyde beyaz adamdan aldım kitabı[signature][hline]climbing up to heaven just to piss on the stars
tunca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 antalyada hiç bi yerde bulamıyorum delircem yakında[signature][hline].
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ben de ankarada bulamadım hiç bir yerde gözünü sevdiğimin istanbulu her yerde bulabiliyordum. Eğer istersen tunca netten ing. pdf halinde yollayayım biraz açılırsın ? Ben öyle idare ediyorum da[signature][hline]Let's sing the Bards song
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 İzmirde yoktu;Hevesle İstanbul'a geldim...Burdada yok.. Adam bana henuz cıkmadı dedı..lanet olsun herhalde bır aksaklık fln cıktı..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
tunca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 wisp ii olur valla =) icq 154499267[signature][hline].
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Tuncaya yolladım kitabı maille, eğer isteyen olursa pm den ulaşınız efenim, sıcak servis yaparız[signature][hline]Let's sing the Bards song
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Kitabı aldım okudum.Güzel bayağı sonu etkileyiciydi herkese tavsiye ederim zaten tavsiyeye gerek yok okuyacak adam bu kitabı okuyacaktır :)[signature][hline]My Honour is My Life
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya sonu biraz mortal kombat 2 gibi olmus hani paladine raiden vari bisi olmus dimi? Okumayanlar aşşagıya ınmesın sakın!!!!!! ------------------------------------------------------------ Ya Denge icin paladine in vazgecmesi yerine raistlini yapsalardı ya :)... gerci omu kotu takhısıs mı bılemıyorum :)..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yaa arkadaşım çüş yani [spo1=spoiler]spoiler[/spo] diye bişi var...az kalsın okuyodum[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Evet Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir. ehe yazışın böylesi. 2 sene önce çıktı o kitap.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
tunca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ingilizce kitabını buldum arktan onu okuyorum iyi oldu baya. ilk kez ingilizce kitap okuyorum ama anlıuyorum baya zevkte alıyorum. bundan sonra ingilizce kitap okumaya karar verdim =). beklemek zorunda kalmıcam türkçeye çevrilmelerini =p[signature][hline].
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben yeni çıktı diye duymuştm, yanlışsa yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Sly da biraz daha düzgün ifade etmeyi öğrenir umarım.[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Gerçekten kitabı okumayana çok koyar ama direk söylemişin sonunu :) Spoiler ın güzelliğini burada görüyoruz işte ehe.[signature][hline]My Honour is My Life
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya o nası koncak spoylır?[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Öne çıkan mesajlar