Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhlar Savaşı Serisi 3. Kitap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ilk 2 kitabı okuduk merakla, biraz zoraki 3. kitap [ Yitik Ay mıydı neydi ] piyasaya türkçe/ing. çıktı mı acaba. Eğer türkçesi sürülmediyse İstanbul ya da Ankarada nereden ing. sürümünü edinebilirim ?[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
İngilizcesi İstanbul'da Kadıköy Nezih Kitap Evinde var o ve daha çevrilmemiş bir dolu kitap[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Weis & Hickman 'ın son kitabı dimi bu?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Evet
Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
tukcesını eylul basında gereklı seylerden almıştım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
abi yok çıkmamış ben bulamıyorum alala...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
Evet
Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir.

yok ya bu kitap en az 2 yıldır var eminim[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
warcraft 3 un ciktigi yaz cikmis olmasi lazim
full war 3 oynarken 18 saatimi bu kitaba ayirip bitirmistim ehau[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de ankarada bulamadım hiç bir yerde gözünü sevdiğimin istanbulu her yerde bulabiliyordum. Eğer istersen tunca netten ing. pdf halinde yollayayım biraz açılırsın ? Ben öyle idare ediyorum da[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
İzmirde yoktu;Hevesle İstanbul'a geldim...Burdada yok..
Adam bana henuz cıkmadı dedı..lanet olsun herhalde bır aksaklık fln cıktı..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
Tuncaya yolladım kitabı maille, eğer isteyen olursa pm den ulaşınız efenim, sıcak servis yaparız[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
ya sonu biraz mortal kombat 2 gibi olmus hani paladine raiden vari bisi olmus dimi?

Okumayanlar aşşagıya ınmesın sakın!!!!!!
------------------------------------------------------------

Ya Denge icin paladine in vazgecmesi yerine raistlini yapsalardı ya :)...
gerci omu kotu takhısıs mı bılemıyorum :)..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
yaa arkadaşım çüş yani [spo1=spoiler]spoiler[/spo] diye bişi var...az kalsın okuyodum[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
Evet
Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir.
ehe yazışın böylesi.
2 sene önce çıktı o kitap.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
ingilizce kitabını buldum arktan onu okuyorum iyi oldu baya. ilk kez ingilizce kitap okuyorum ama anlıuyorum baya zevkte alıyorum. bundan sonra ingilizce kitap okumaya karar verdim =).
beklemek zorunda kalmıcam türkçeye çevrilmelerini =p[signature][hline].
Mesaj tarihi:
Ben yeni çıktı diye duymuştm, yanlışsa yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Sly da biraz daha düzgün ifade etmeyi öğrenir umarım.[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
  • Yeni Oluştur...