Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhlar Savaşı Serisi 3. Kitap

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Weis & Hickman 'ın son kitabı dimi bu?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok çıkmamış ben bulamıyorum alala...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
Evet
Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir.

yok ya bu kitap en az 2 yıldır var eminim[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ben de ankarada bulamadım hiç bir yerde gözünü sevdiğimin istanbulu her yerde bulabiliyordum. Eğer istersen tunca netten ing. pdf halinde yollayayım biraz açılırsın ? Ben öyle idare ediyorum da[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

ya sonu biraz mortal kombat 2 gibi olmus hani paladine raiden vari bisi olmus dimi?

Okumayanlar aşşagıya ınmesın sakın!!!!!!
------------------------------------------------------------

Ya Denge icin paladine in vazgecmesi yerine raistlini yapsalardı ya :)...
gerci omu kotu takhısıs mı bılemıyorum :)..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Sosyal ağlarda paylaş

yaa arkadaşım çüş yani [spo1=spoiler]spoiler[/spo] diye bişi var...az kalsın okuyodum[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
Evet
Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir.
ehe yazışın böylesi.
2 sene önce çıktı o kitap.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yeni çıktı diye duymuştm, yanlışsa yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Sly da biraz daha düzgün ifade etmeyi öğrenir umarım.[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...