Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya ilk 2 kitabı okuduk merakla, biraz zoraki 3. kitap [ Yitik Ay mıydı neydi ] piyasaya türkçe/ing. çıktı mı acaba. Eğer türkçesi sürülmediyse İstanbul ya da Ankarada nereden ing. sürümünü edinebilirim ?[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İngilizcesi İstanbul'da Kadıköy Nezih Kitap Evinde var o ve daha çevrilmemiş bir dolu kitap[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Kitabın Türkçesi yayına çıktı. Bu linkten daha fazla bilgi alabilirsiniz. http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=52858[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hemen kosup almalıyım[signature][hline]Buyuyunce ne olcan? Yalama olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Weis & Hickman 'ın son kitabı dimi bu?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Nişantaşı gerekli şeylerden almıştım ben ingilizcesini.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tukcesını eylul basında gereklı seylerden almıştım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 abi yok çıkmamış ben bulamıyorum alala...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Evet Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir. yok ya bu kitap en az 2 yıldır var eminim[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 warcraft 3 un ciktigi yaz cikmis olmasi lazim full war 3 oynarken 18 saatimi bu kitaba ayirip bitirmistim ehau[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tam ne zman çıktı bilmiorum ama ben dün bakırköyde beyaz adamdan aldım kitabı[signature][hline]climbing up to heaven just to piss on the stars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 antalyada hiç bi yerde bulamıyorum delircem yakında[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ben de ankarada bulamadım hiç bir yerde gözünü sevdiğimin istanbulu her yerde bulabiliyordum. Eğer istersen tunca netten ing. pdf halinde yollayayım biraz açılırsın ? Ben öyle idare ediyorum da[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 İzmirde yoktu;Hevesle İstanbul'a geldim...Burdada yok.. Adam bana henuz cıkmadı dedı..lanet olsun herhalde bır aksaklık fln cıktı..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 wisp ii olur valla =) icq 154499267[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Tuncaya yolladım kitabı maille, eğer isteyen olursa pm den ulaşınız efenim, sıcak servis yaparız[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Kitabı aldım okudum.Güzel bayağı sonu etkileyiciydi herkese tavsiye ederim zaten tavsiyeye gerek yok okuyacak adam bu kitabı okuyacaktır :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya sonu biraz mortal kombat 2 gibi olmus hani paladine raiden vari bisi olmus dimi? Okumayanlar aşşagıya ınmesın sakın!!!!!! ------------------------------------------------------------ Ya Denge icin paladine in vazgecmesi yerine raistlini yapsalardı ya :)... gerci omu kotu takhısıs mı bılemıyorum :)..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yaa arkadaşım çüş yani [spo1=spoiler]spoiler[/spo] diye bişi var...az kalsın okuyodum[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Wispy, 19 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Evet Haziranda mı ne yayımlanmıştı, arkabahçeyi hızlı çeviri yaptıkları için tebrik ederim. Umarım kaliteden ödğn verilmemiştir. ehe yazışın böylesi. 2 sene önce çıktı o kitap.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ingilizce kitabını buldum arktan onu okuyorum iyi oldu baya. ilk kez ingilizce kitap okuyorum ama anlıuyorum baya zevkte alıyorum. bundan sonra ingilizce kitap okumaya karar verdim =). beklemek zorunda kalmıcam türkçeye çevrilmelerini =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben yeni çıktı diye duymuştm, yanlışsa yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Sly da biraz daha düzgün ifade etmeyi öğrenir umarım.[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Gerçekten kitabı okumayana çok koyar ama direk söylemişin sonunu :) Spoiler ın güzelliğini burada görüyoruz işte ehe.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya o nası koncak spoylır?[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar