Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaskodan hasar tamiri yaptirmaca

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

@vodan
Bu mevzuyu merak ediyordum; acilan dosyanin buyuklugu fark ediyor mu? Mesela ucretsiz cam degisimi X2 ve anahtar kaybi raporlansa yine 3 dosya limitine takiliyor mu?

Zaman asimi calisiyor mu u arada? Mesela birinci olayla ucuncu olay arasinda 370 gun gecmesi bekleniyor yoksa policenin senesi boyunca mi? Gibi sorular....
Sosyal ağlarda paylaş

@Kharon,
Ufak hasar kapsamında tamirat yaptırmanla hasar dosyası açtırman sanıyorum ki birbirinden farklı aksiyonlar. Ufak hasardan hakkın olan işlemleri yaptırırsan bu konunun geçerli olduğunu sanmıyorum.

Bizimkinde 2 parça 2 parça hasar dosyası açmış kasko. Dosya sayısı toplam 4 olunca da aslında 2 kazası olmasına rağmen sonraki sene kasko yapmadılar. Baya incelettik falan ama bir sonuca varamadık, orman kanunları işliyor o tarafta.

3 tane ufak ufak hasar dosyan olacağına 1 dosyada arabayı pert etsen daha iyi :)

1 yıllık poliçe dilimini inceleyip değerlendiriyorlar. Yani 370 gün içerisinde 4 yaparsın ama 2 poliçeye yayıp 2+2 geçirebilirsen de anlamayabilirler fakat yine de riskli çünkü net kuralları yok, işlerine nasıl gelirse öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane dosya açtırma beni kaskodan uyardılar tamire götürürken aradıydım nereye götiriyim diye.Kızcağız bağıar bağıra sakın sakın 3 dosya açmalarına izin verme dedi ne olursa olsun..

gerekirse 2 sini yaptır 3. için bi sene bekle dedi yoksa sigortalattıramassın hayatta dedi...

Tamir yapan yerler ib*e liğine fazla fazla dosya açıyolarmış
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

A4'ümü satmadan evvel ben de ufak tefek vurukları düzelttirmek için kaskoya başvurmuştum.

Bir dilekçe hazırladım ve her noktadaki hasarı tanımladım, ne zaman ve nasıl olduğunu yazdım; falanca yer AVM'de yandaki aracın kapısından, arka bagaj kapağı Dodge 250'nin geri geri gelmesinden falan filan diye.

Adamlar dosyamı gayet güzel onayladılar ve ben sadece ön tampon ve kaputu yaptırdım çünkü satmaya karar verdiğim için komple boyatmak işime gelmemişti :)

Sigorta firması+acente biraz daha belirleyici oluyor netice hususunda.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Sigorta firması+acente biraz daha belirleyici oluyor netice hususunda.

su kisma katiliyorum,
yenilenme talebine ragmen policenin bittigi gun kaza yapan bi arkadasimin acentesinden yardim istegi policenin yenilenmedigi gerekcesiyle reddedilmisti. 3500 liralik gereksiz bi masraf cikarmislardi. Resmen adamlar yenilenmis policeyi o saniye vodan in dedigi gibi orman kanunlariyla iptal ettiler.

Ote yandan axa dan cok memnunum, nadiren ihtiyacim oldu ama her ihtiyacimda bu kadar kusursuz ve dolaysiz sekilde islenemezdi taleplerim. Cok masraf acmis olmama ragmen de indirimlerime de dokunmadilar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...