di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Java topiki cok hit alinca basligini caliverdim. hehe Simdi C# neyim bilmem ben normalde lakin visual dillerle azicik asinaligim oldugundna giristim bir seyler deniyorum. Aratip da bulamadigim, emin olamdigim bir kac sey var. 1 - Veritabani yerine XML kullandim zira verilerim cok az ama XML yaratmak ve duzenlemek icin en rahati ne bilemedim. XmlDocument kullandim ama daha rahati vardi sanki ? Ne tavsiye edersiniz ? 2 - Ustunde calistigim tool boyle vindoz formu gibi gorunmesin, custom skin'e sahip olsun istiyorum ama google'dan buldugum sonuclar genelde 2010 ya da oncesi tarihli ve 3rd party bir tool ile yapmami oneriyor. En guncel yolu yordami nedir bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 1. System.Xml.Linq nun altinda XElement var, ayni zamanda XName XDocument falan. Onlarin kullanimi daha rahat, guzel geliyor bana 2. Telerik kontrolleri falan var onlari kullanabilirsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 $999 ///_-)) Bu kadar zor bisey mi bu skinning olayi yau ? Niye her biri en assa $1000 istiyor bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 di windowscu oldu sonunda dayanamadi ahajhahakjha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 E desktop app lazim, fotosop dingili yuzunden de baska bisey kullanamiyorum. Haliyle C# ile giristim. Neyse cok konusma da derdime derman ol hadi. Hep ben mi kosucam derdinize, azcik da siz kosun. Hadi annem. adsaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 di said: Java topiki cok hit alinca basligini caliverdim. hehe Simdi C# neyim bilmem ben normalde lakin visual dillerle azicik asinaligim oldugundna giristim bir seyler deniyorum. Aratip da bulamadigim, emin olamdigim bir kac sey var. 1 - Veritabani yerine XML kullandim zira verilerim cok az ama XML yaratmak ve duzenlemek icin en rahati ne bilemedim. XmlDocument kullandim ama daha rahati vardi sanki ? Ne tavsiye edersiniz ? evet en kolayi bu; zaten bulmussundur bu example i ama http://paulsiu.wordpress.com/2007/04/04/creating-a-xml-document-from-scratch-without-using-a-file-in-c/ 2 - Ustunde calistigim tool boyle vindoz formu gibi gorunmesin, custom skin'e sahip olsun istiyorum ama google'dan buldugum sonuclar genelde 2010 ya da oncesi tarihli ve 3rd party bir tool ile yapmami oneriyor. En guncel yolu yordami nedir bunun ? simdi yaptigin sey windows forms diye geciyo o yuzden google ne aratirsan "windows forms bla bla bla..." diye aratirsan nokta atisi bulursun aradigini :) http://channel9.msdn.com/Forums/TechOff/119802-how-do-i-hide-titlebar-in-a-windows-form--i-am-programming-in-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bide xml yerine en kolay veritabani olarak JSON kullanabilirsin bir txt icerisinde? suda kullanimi; http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.runtime.serialization.json.datacontractjsonserializer.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 windows forms yerine neden wpf değil hacı kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 wpf de olur farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 WPF de olur farketmez dedigin. Lan bi tek title hide etmekle cozulseydi hic sormazdim zaten. Kontrolleri falan da degistirmek istiyorum ben. WPF'nin ne ise yaradigini biliyorum ama nasildir hic bilmedigimden bulasmadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 zaten basit appler icin windows forms en iyisi hatta console application yapiyorum ben her isim isin automate etmek icin herseyi, windows service kasmakla ugrasamiyom hem winforms un kontrolu kolay.. drag drop hersey yani kasmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 telerik genel olarak asp.net tarafında iyi, winforms için devexpress derim, tabi o da 900$dan baslıyor. onun dısında custom ui icin pek fazla herseyiyle dort dortluk bi secenek yok wpf dısında. ama yinede vanilla winforms gibisi yok. :) xml icin de zaten soylenmis linq'e dal, rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 wpf ile sıkı customization yapabilirsin di. 3rd party bir şey kullanmadan da.. ama işin visual tarafına gireceksen, xaml üzerine kasman ve blend kullanman da gerekecek. tek derdin pencere yapısından kurtulmaksa, 4-5 property ile çözülebiliyor wpf'te. birinci sorunu cevaplamışlar zaten; "linq to xml crud operations" diye aratırsan, sanırım tam aradığın şeyleri bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hacı kanka, wpf öğrenmek için yaptığım şu vardı: http://todolist.codeplex.com/ bundan pencere gibi görünmeme muhabbetini kopyalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar