di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Selam, Islev basit aslinda. Bir program calisacak. Proje/baslik ekleyip cikarabilicem. Start dedigimde o proje/baslik icin zamani tutmaya baslayacak ya da onceki tuttugu zaman kaydi ustune devam edecek, ara ara da random olarak screen shot alacak. Bir de musteriye gonderebilecegim rapor cikarirsa sahane olur. Mumkunse ucretsiz ariyorum fakat fiyati makul olursa ucretli de olur.
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Biriniz de aha buldum/kodladim diye gelin lan. Hep beles hep beles. Nereye kadar ? =)
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 microsoft project manager kullaniyorduk bis
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 O tip seyler buyuk ve karisik geliyor esasen. Icinde kayboluyorum ben. Bir de bir ekip ile buyukce bir projeye girisilmiyorsa project manager gereksiz geliyor bana. c# ile aram pek iyi degil ama oturdum basladim ufak bisey kodlamaya. Bakayim becerebilirsem ihtiyacim kalmayacak pek.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 banada yolla bitirince ve acele et sdffd
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.getharvest.com bedava değil ama trial ı var, 6 aydır falan kullanıyoruz; memnunuz :)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Bana lazim degil, hic zahmet etmeyin.
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Oyle deme be Sukru. Bi gun bi isin olur belki. Cikmaz demeyin, sansinizi deneyin, milliiii piyanyooo...
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Çok bir para değilmiş ya tim hadi banada al lisansımı gönder bekliyorum
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Valla saka maka kodladim dun gece ben tracker'i. Bi su screenshot ile rapor kismi kaldi. Bir de zaman editleme eklerim belki, acik unuttun ya da acmayi unuttun davasina ama gerek yok sanirim ona. http://i.imgur.com/39kLk.png edit : Ha bi de always on top ya da minimize to tray falan koymak lazim sanirsam.
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Pivotal tracker agile software development icin. sana getharvest gibi bisi lazim arkadasin verdigi gibi oldukca guzel. sirkette de ou kullaniyoduk eger musterilerin varsa onlarla ilgili freshbooks da iyidir. (ama time tracking islevi tam yok)
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.manictime.com/ Ücretsiz versiyonu da var.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 la über bir program kullandım ben. Adını hatırlamıyorum. hepsini denemiştim. klok mancitme vs bu gerçekten iyiydi AAAAAAAAA üf hatırlamıyorum deliricem
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Valla aylik 10 dolar vermeye niyetim yok bu kadar ufak bir seye. Tek seferlik 10-15 dolar tamam da gerisi fazla. Bu aylik ucreti olan seylere aylik 100 dolardan fazla veriyorum sanirim. Yeter, daha fazla vermek istemiyorum. =) Mirage said: http://www.manictime.com/ Ücretsiz versiyonu da var. Buna da denk geldim ama ozellikleri benim icin gereksiz abi. Hangi App'in aktif oldugu onemli degil, SS alindiginda ekranda ne gorundugu onemli cunku editor, browser ve SSH konsolu arasinda gidip geliyorum ben genelde. Bir de SS ozelligi goremediydim sanki ben de bunda.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://d-jon.com/djontimetracker.html d-jon abi
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 d-jon iyiymiş yalnız rapor olayı yok sanırım yada ben bulamadım
Öne çıkan mesajlar