Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi süre önce Amerika'ya giden bi arkadaşıma Logitech G35 aldırtmıştım bi hevesle. Bi süredir surround ses olayıyla bocalayarak kullanmaya çalışıyorum ama artık bezdim sanırım. Hayatımda kullandığım en rahatsız kulaklık. Kafa ağrısı çekiyorum mütemadiyen. Sesin düzgün gelebilmesi için her müzik dinlemeye başlamadan önce WoW'u açıp surround sesi kapa-aç yapmaktan da gına geldi.

Şöyle rahat, iyi ses bi kulaklık arıyorum. Surround ses umrumda değil, oyunlardaki performansı çok farketmez, yeter ki çok rahat olsun, saçımı bozduğunda pozisyonunu değiştirip bi süre öyle takılabiliyim ve en önemlisi, 40'lı 50'li yılların lo-fi mono müziklerinde de mümkün olduğunca düzgün ses verebilsin.

Çok fazla para vermek istemiyorum, yani bi Sennheiser HD-650 falan olmasın da, 200TL'ye kadar çıkabilirim diye düşünüyorum.

Edit: Ha bu arada headset arıyorum aslında, düzgün ses veren bi mikrofonu da olmalı.
Mesaj tarihi:
Bende arıyorum aslında kulaklık tavsiyesi,şunu çok beğendimde özelliklerine göre fiyatı nasıldır falan bilmiyorum tabi.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3482
rengi falan çok hoş
Mesaj tarihi:
Aah ah, Plantronics DSP-500, gelmedi senin gibisi :(

Bu ikisi rahat mı peki? PC-350'nin yastıkları biraz geniş gibi geldi, takınca sürekli aşağı yukarı oynayıp sesi bozmasın :(

Bi de kendiliğinden ses çözümleyicisi olması lazım bu arada, USB'den bağlanmalı yani :P
Mesaj tarihi:
yaz aylari icin hakketen bayiltmayan kulaklik varmi bilmiorum steelseries rahat buda rahattir kesin g35 kullaniodum bende kirildi ama bunlarin hepsi ondan sonra cok daha rahat gelicektir kesin.
  • Yeni Oluştur...