Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bi süre önce Amerika'ya giden bi arkadaşıma Logitech G35 aldırtmıştım bi hevesle. Bi süredir surround ses olayıyla bocalayarak kullanmaya çalışıyorum ama artık bezdim sanırım. Hayatımda kullandığım en rahatsız kulaklık. Kafa ağrısı çekiyorum mütemadiyen. Sesin düzgün gelebilmesi için her müzik dinlemeye başlamadan önce WoW'u açıp surround sesi kapa-aç yapmaktan da gına geldi. Şöyle rahat, iyi ses bi kulaklık arıyorum. Surround ses umrumda değil, oyunlardaki performansı çok farketmez, yeter ki çok rahat olsun, saçımı bozduğunda pozisyonunu değiştirip bi süre öyle takılabiliyim ve en önemlisi, 40'lı 50'li yılların lo-fi mono müziklerinde de mümkün olduğunca düzgün ses verebilsin. Çok fazla para vermek istemiyorum, yani bi Sennheiser HD-650 falan olmasın da, 200TL'ye kadar çıkabilirim diye düşünüyorum. Edit: Ha bu arada headset arıyorum aslında, düzgün ses veren bi mikrofonu da olmalı.
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bende arıyorum aslında kulaklık tavsiyesi,şunu çok beğendimde özelliklerine göre fiyatı nasıldır falan bilmiyorum tabi. http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3482 rengi falan çok hoş
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 iyi ses istiyorsaniz kulaklik yapmayi bilmeyen firmalardan kulaklik almayin. razer, logitech vs
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 pc-350 su alet hala epey indirimli burda epeydir bende dusunuorum bide hakkaten bi 100 tl felan fark ediyor diger yerlere gore fiyat sinirlarinin biraz ustunde ama bide su var Steelseries.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aah ah, Plantronics DSP-500, gelmedi senin gibisi :( Bu ikisi rahat mı peki? PC-350'nin yastıkları biraz geniş gibi geldi, takınca sürekli aşağı yukarı oynayıp sesi bozmasın :( Bi de kendiliğinden ses çözümleyicisi olması lazım bu arada, USB'den bağlanmalı yani :P
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yaz aylari icin hakketen bayiltmayan kulaklik varmi bilmiorum steelseries rahat buda rahattir kesin g35 kullaniodum bende kirildi ama bunlarin hepsi ondan sonra cok daha rahat gelicektir kesin.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.sanalmarketim.com/urun/22fea6d9cf4fc2f045f31826fb5ff8e3 bunu kullanıyorum, çok memnunum, bir bak istediğin şeyler var sanırım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aslında ben direk Gamecom 777 ve G35 arasında kalmıştım ama arkadaş Amerika'ya gidince pahalı olanı alayım dedim direk. Hata mı ettim acaba bilemedim :(
Öne çıkan mesajlar