edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Evet bipbip şeklnide sesler geliyor,bios hata seslerine baktım lakin bu sesler çok random. Ramlerin yerini değiştirdim düzelmedi. Bios pilini çıkarıp takıcaktım ekran kartnıın tam altında kalmış o yüzden çıkaramadım kartı. Bu şekilde kullanım zarar verirmi ki? Sebebi ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Topraklama kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 toprak sergen kacmistir icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Telefon hoparlöre yakın kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 aktiftablet said: Topraklama kötüdür. 3lü priz mi değiştirmem lazım bunun için? Hani hiç anlamam donanımdanda laptopuda aynı yerde kullanıyodum sıkıntı olmuyodu tabi çok ayrı şeylerde olabilir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 3lü prizi kaliteli bi tane al eğer dandikse, ama şebekeden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Valla büyük ihtimalle dandik ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 belki de hoşgelmemişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Sanırım sorunun kaynağını öğrendim ama nedenini bilmiyorum. Klavyem ouse kasanın ön tarafındaki portlara takıyordum. Klavyeyi arkadaki porta taktım bir süre ses kesildi sonra ön taraftakine mouseu tekrar takınca ses devam ediyor ama mouse çıkardığımda ses kesiliyor. Mouse arkaya takarsam kablo yetmiyor. Neden yaparki usb porta takılınca mouse, pc bu sesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Kasanin onundeki usb port lari genelde dandik conductor kullanilarak yapilir, piyasada arasan bulamayacagin kotu kalitede malzemedir. On tarafi kullanmayi yakin zamanda birakmazsan, en iyi ihtimal ile anakartin uzerindeki usb extension slot larini kayip edersin, en kotu ihtimal ile olusan sase den karti yakarsin. USB Hub kullan, uzatma kablolu olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar