Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba tavsiyesi..

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

Sonunda parayı buldum araba almaya karar verdim. 25 milyarlık limitim var, harbi güzel araba bulursam 30 a falan çıkarım..

0 olarak nissan almera düşünüyorum
2. el de Audi A3, alfa romeo 156, volvo s40 baktım.. otomatik vites, abs, klima olsun gerisi çamurdan olsun.. tavsiyelere açığım :) bu arabaları kullanmış test etmiş yorum yapabilecek olanlar varsa yardım bekliyorum hehe..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

95 model E36 kasa coupe ya da 96-97 model 4 kapı öneririm.
Herkesin düşündüğünün aksine BMWler fazla yakmıyor (2 litre ve otomatik olmadıktan sonra) ve servisi de Almera'dan çok farklı değil. Bi kere kullandıktan sonra o saydığın arabalar oyuncak araba dediğin şeye benzer :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 20 Ekim 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
bora kullaniyorum ben su an sehirde teror yaratmamak icin, otomatik vites abs falan 2000 model ve ya 99 full donanim 30 bin kmde de oldugu icin kiz gibi.

ses sistemi falan oldukca saglam joy fm ve cistak dinleyecek biri icin, mahalleyi ayaga kaldirmadan dinlenebilir rahatca.

hastasi oldugum yani direksiyonu ki deri kapli sahane, oyuncak araba hissi vermiyor 206larinki gibi.

bir de otomatik olmasina ragmen oldukca iyi kacabiliyorum.

golf de bundan oldugundan yazdim ki a3 falan demisin temiz bulursan cok daha iyidir.

zaten bi tek otamatiklerde ve triptoniklerde kaça bilirsin die biliorum çünkü benim tabirimle roketleme bi onlarda var gazın sonuhnda çıkan nıç sesinden bahsediorum kaçabiliorum derken bunun kastettin heralde :)

bide bence o tercihlerin arasında audi ii dir ve volvoda iidir normal de volvolar 2. el de değerinden aşağı satılıo die duyduğum için[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

bide alfalarda ii aslında resme bakınca bide onların görünüşü daha sprtif ya motorları da daha ii ya audi al bence ya alfa eğerki sportif olsun diosan yoksa volvo[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten ben de tam orda takıldım :) Volvo bariz kalitesine göre çok ucuz, ama çok ağır gösteriyo böyle 25-30 yaşlarında çalışan biri olsam tamam, karar veremedim alfa ya da modifiye çok yakışıyo..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

edit: 206 dusunmuyorsun yeni gordum :-p [signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim,ayım,meleğim,yıldızım ...

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...

[Bu mesaj tAKA tarafından 20 Ekim 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende landrover freelander var soyle soyleyım bu araba benı buyuluyor.Dun 206 yanımda durdu kırmızı ısıkta.2 kısıydıler sureklı bana bakıyorlar tmm sızın ıstedıgınız gıbı olsun dedım ıcımden.Arabam otomatık sarıda bır koptuk , cıkısta bana 10 metre cıvarında fark attı,gazı kokledım dar yolda bır sol cektım buna 3-4 dakka sonra dıkız aynasında sadece bır noktaydılar :)...[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam
Tek tabanca derler bana
Kimseyle konuşmam...
Sosyal ağlarda paylaş

walla blaqcim ben sana ilginç öneriler getirim 30 a kadar çıkabliyorsan.
AlfaRomeo Spider

yok Cabrio olmasın dersen
AlfaRomeo GTV

Honda Prelude

Daha neler var Rover Mg,Ford Mustang.Nissan 200-300 Sx-Camaro vs...Ben hep kendi tarzi olan arabalari tercih ediyorum.Bu yüzden bu modeller hep ilgimi çekerler ve hepsi senin fiyat aralığındalar blaq[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.

Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle Bmw al.Çok çok rahat ve estetik.
3.16
3.18
Compact.

İnsan gibi kullandıktan sonra arabaya istesen de birşey yapamassın.Özelliklede 4. viteste 5000 devir ve üstündeyken,2.ye alıp 12000 devir gibi bişeye çıkma.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2002 astra[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...