Helldorado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Arkadaslar su anda bu virus bana bulasmis durum da birileri ile kousurken surekli benden habersiz altta bir link yolluyo basinca cekik gozlu bi hatun cikiyo resimde ve diger kisiler de kapmis oluyo daha once bunu yasamis ve caresini bilen varsa yardimlarini bekliyorum...[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Virüs olduğundan eminmisin..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 anlattigim sekilde bulasti bana artik ismine ne dersiniz bilemem link e basinca bulasti direk[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 spydir o spy[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 spysweeper dene. büyük ihtimalle spydır o. msn ile virüs bulaşmaz da, programa spy bulaşmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 msn plus virus spy yuvası bap naptın[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Söylediği şey doğru.Aynısı banada oldu ve direk olarak buldu ve sildi NA 2004. Sakın tıklamayın o yüzden.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 öküz'den post spy'dan dost olmaz.. :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Norton sırf virüsleri bulmuyor. trojan ve spy bulaşmışsa onları da bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu arada norton norton diye yırtınıyorsunuz 2-3 hacker virüs saldırısı yaptı nortona ve devre dışı kaldı norton bunlardan haberiniz varmı Norton boş...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Laistragon, 17 Eylül 2004 13:16 tarihinde demiş ki: Söylediği şey doğru.Aynısı banada oldu ve direk olarak buldu ve sildi NA 2004. Sakın tıklamayın o yüzden. biraz daha açıklayabilirmisiniz bunu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Patrone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: theKingpin, 17 Eylül 2004 21:27 tarihinde demiş ki: said: Laistragon, 17 Eylül 2004 13:16 tarihinde demiş ki: Söylediği şey doğru.Aynısı banada oldu ve direk olarak buldu ve sildi NA 2004. Sakın tıklamayın o yüzden. biraz daha açıklayabilirmisiniz bunu ? her gördügün deliğe çomak sokma demek.[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Nortonun kendisi virüs resmen. Makineyi yeni aldığımda 2 kere format atmak zorunda kaldıydım. hamuga goduum proğğğramı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 @patrone sen nediyorsun ya ?![signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kopya mal formatta attirir. Norton'a laf edenlerin arasinda registered kullanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Aynısını arkada$da yedi.Siz tıklamayın virüs sizede bula$ır.Kurtulu$u nu bilmiyorum ama norton yaptır olmazsa msn yi sil tekrar kur oda olmadı format =][signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu konuyu daha öncede okumuştum cinli bir hatunun yapmış olduğu zararsız bir virüsmüş basın elemanlarından birindede görmüştüm msn vürüsü die tehlikesi yokmuş ama rahatsız edici bir olay anti vürüs temizliyor ama bazı kişiler etkili olmadığını söyledi bende oldu .!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mikado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Korax, 18 Eylül 2004 10:41 tarihinde demiş ki: Nortonun kendisi virüs resmen. Makineyi yeni aldığımda 2 kere format atmak zorunda kaldıydım. hamuga goduum proğğğramı. hahahahahahh, midem yerlerde..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ad-aware Spybot search & remove Spysweeper - bunlar mutlaka bulunsun bilginde.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet MSN Deki virus × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Laistragon, 17 Eylül 2004 13:16 tarihinde demiş ki: Söylediği şey doğru.Aynısı banada oldu ve direk olarak buldu ve sildi NA 2004. Sakın tıklamayın o yüzden. biraz daha açıklayabilirmisiniz bunu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: theKingpin, 17 Eylül 2004 21:27 tarihinde demiş ki: said: Laistragon, 17 Eylül 2004 13:16 tarihinde demiş ki: Söylediği şey doğru.Aynısı banada oldu ve direk olarak buldu ve sildi NA 2004. Sakın tıklamayın o yüzden. biraz daha açıklayabilirmisiniz bunu ? her gördügün deliğe çomak sokma demek.[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Nortonun kendisi virüs resmen. Makineyi yeni aldığımda 2 kere format atmak zorunda kaldıydım. hamuga goduum proğğğramı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 @patrone sen nediyorsun ya ?![signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kopya mal formatta attirir. Norton'a laf edenlerin arasinda registered kullanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Aynısını arkada$da yedi.Siz tıklamayın virüs sizede bula$ır.Kurtulu$u nu bilmiyorum ama norton yaptır olmazsa msn yi sil tekrar kur oda olmadı format =][signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu konuyu daha öncede okumuştum cinli bir hatunun yapmış olduğu zararsız bir virüsmüş basın elemanlarından birindede görmüştüm msn vürüsü die tehlikesi yokmuş ama rahatsız edici bir olay anti vürüs temizliyor ama bazı kişiler etkili olmadığını söyledi bende oldu .!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Korax, 18 Eylül 2004 10:41 tarihinde demiş ki: Nortonun kendisi virüs resmen. Makineyi yeni aldığımda 2 kere format atmak zorunda kaldıydım. hamuga goduum proğğğramı. hahahahahahh, midem yerlerde..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ad-aware Spybot search & remove Spysweeper - bunlar mutlaka bulunsun bilginde.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar