L'amante Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 peki para karşılığında tezin sayfa düzenini v.s. yapan yerler var mı?
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Olmaz mı? Her üniversite kırtasiyesi yapıyordur herhalde.
netzengini Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mortis said: tezi social gaming ile ilgili bölümü de operasyon ile ilgili . Benim de bugünlerde yardım aldığım bir yer var. Şu ana kadar çalışmamızdan memnunum. Belki sana da yardımcı olabilirler. adresleri www.projefesor.com bir sor istersen.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 arkadaşlar gerek kalmadı dediğim gibi. Arkadaş yazmadı bıraktı, post graduate sertifika ile yetindi. ben kendi tezimi yazdım 2 hafa önce teslim ettim bile saolun :) 1 aya alacam sonucu.
sekermehmet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Reklam gibi olmasın ama www.odevhazirlama.com adresini öneririm. İyi çalışma yapıyorlar. Mortis said: Gençler, bildiğiniz, deneyimlediğiniz veya duyduğunuz güvenilir bir yer veya insan var mı para karşılığı tez yazabilecek. Master tezi olacak. aciltez.com a baktım profesyonel gözüküyor fakat şikayervar.com da şikayet görünce güvenemedim.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bu arada hocalar biraz sizinle ilgiliyseler başkasına yazdırılan tezleri anlıyorlar. Tamamen göz yummalarıyla alakalı olay.
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ayıp ayıp. sonra ülkede neden bilim gelişmiyor, rerererrörörörö..
Öne çıkan mesajlar