L'amante Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 peki para karşılığında tezin sayfa düzenini v.s. yapan yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Olmaz mı? Her üniversite kırtasiyesi yapıyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netzengini Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mortis said: tezi social gaming ile ilgili bölümü de operasyon ile ilgili . Benim de bugünlerde yardım aldığım bir yer var. Şu ana kadar çalışmamızdan memnunum. Belki sana da yardımcı olabilirler. adresleri www.projefesor.com bir sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 arkadaşlar gerek kalmadı dediğim gibi. Arkadaş yazmadı bıraktı, post graduate sertifika ile yetindi. ben kendi tezimi yazdım 2 hafa önce teslim ettim bile saolun :) 1 aya alacam sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbnmknc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 slm sbnm, nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekermehmet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Reklam gibi olmasın ama www.odevhazirlama.com adresini öneririm. İyi çalışma yapıyorlar. Mortis said: Gençler, bildiğiniz, deneyimlediğiniz veya duyduğunuz güvenilir bir yer veya insan var mı para karşılığı tez yazabilecek. Master tezi olacak. aciltez.com a baktım profesyonel gözüküyor fakat şikayervar.com da şikayet görünce güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Estafurullah hiç reklam gibi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 baya kötüymüş www.odevhazirlama.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bu arada hocalar biraz sizinle ilgiliyseler başkasına yazdırılan tezleri anlıyorlar. Tamamen göz yummalarıyla alakalı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ayıp ayıp. sonra ülkede neden bilim gelişmiyor, rerererrörörörö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar