Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa Film - Kurgu

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.

Bir süredir bir kısa film üzerinde çalışıyordum, mesleğimle alakası olmamakla beraber, sadece çok sevdiğim bir hobi olarak düşünerek üni.den mezun olmadan bir kısa film çekmek ve oynamak istiyordum.

Film aksiyon, dram. Hikayesini bulup yönetmenliğini, kurgusunu, müzik seçimini falan ben yaptım. Bir de oynadım. :) Çok kişinin emeği geçti tabii ki, 6 tam güne yakın süren çekimler ve 60 saatlik falan da bir kurgu süreci.

Ayrıca merak ederseniz Murat isimli karakter ben oluyorum. Saçı daha uzun olan adam. heh :)

Not: Siz söylemeden söyleyeyim dedim; ses konusunda çok başarılı olamadık. Ses gerçekten illet bu film çekim işinde bunu anladım. Bir de 5d Mark II ile çektik bütün filmi merak eden olursa.

İzler ve yorum yaparsanız çok sevinirim.
Umarım beğenirsiniz.

https://vimeo.com/46392419
Sosyal ağlarda paylaş

seste biraz sorun var ama çok da aşırı sorunlu değil bence gayet anlaşılıyor film

henüz bitirmedim filmi ama hafızam gerizekalı olduğu için hemen aklıma takılanları yazayım

spoiler'a alayım da şimdi nolur nolmaz

bazı yerlerde çok batan replikler var, "bana reddedemiceğim bi teklif yaptı" "bu kurgunun hata payı benim" gibi şeyler çok yapay durmuş, bi anda kopardı filmden hatta ikinci örnekten sonra koptum geldim bu mesajı yazmaya başladım eheh

filmin yarısına kadar biraz da ali'yi oynayan arkadaşın sayesinde film güzel güzel izletti kendini, hatta şaşırdım "ulan gece gece iyi gitti be" dedim, noluyo lan dedim, sonra bi anda işler karıştı noldu ki öyle. yani bi kısa film için ağır bi konu olmuş bence, babayı tanımıyoruz nedim bey'i tanımıyoruz, anneye çok azcık değiniliyor filan

şimdi izlemeye devam ediyim bakalım tükürdüğümü yalayacak mıyım

hmm yok dediklerimin arkasındayım hala sdf ama sonu güzel çözüldü yine de.
yalnız baya uğraşmışsınız yahu o kokteyl sahnesi filan ne öyle.
hobi olarak yapılmış bi iş için baya iyi olmuş tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

@saeros
eyvallah abi işte o tarz diyaloglar falan. yazarken güzel gibi oluyor sonradan kötü gelebiliyor. :)
koktely sahnesine bayağı uğraştık insan topladık falan güzel giydirdik eheh :P

@flame
valla çekimin yakından ve hareketli olmasına ben karar verdim açıları falan da biz ayarladık hep. bence biraz fazla yakın oldu, çoğu zaman odak kaçtı çünkü bu kamerayla odak tutturmak çok zor iş 2 kişi falan lazım. bu kadar başarabildik.

ses, evet çok kötü. çekimler bittiğinde olan olmuş oluyor malesef geri de dönemiyorsunuz. :/ artık başka sefere heh

yorumlar için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Omuz üzeri çekimleri çok fazla kullanmışsınız. Çok gözüme battı.
Bazı çekimler güzeldi ama beğendim. Işık sorunundan bahsetmeyi unutmuşum, o da göze batıyor.

Montaj konusunda söyleyebileceğim çok şey var ama moralini bozmim. :) Zaten ilk filminmiş sanırım, hiç fena değil yine de ilk iş için. Tecrübe edinmiş oldun, bir dahaki film daha da gelişir. Zaten bu iş sırf tecrübe ile alakalı.

Hala sesli izleyemedim ama izleyip yorum yapıcam yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...