Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Selam arkadaşlar. Bir süredir bir kısa film üzerinde çalışıyordum, mesleğimle alakası olmamakla beraber, sadece çok sevdiğim bir hobi olarak düşünerek üni.den mezun olmadan bir kısa film çekmek ve oynamak istiyordum. Film aksiyon, dram. Hikayesini bulup yönetmenliğini, kurgusunu, müzik seçimini falan ben yaptım. Bir de oynadım. :) Çok kişinin emeği geçti tabii ki, 6 tam güne yakın süren çekimler ve 60 saatlik falan da bir kurgu süreci. Ayrıca merak ederseniz Murat isimli karakter ben oluyorum. Saçı daha uzun olan adam. heh :) Not: Siz söylemeden söyleyeyim dedim; ses konusunda çok başarılı olamadık. Ses gerçekten illet bu film çekim işinde bunu anladım. Bir de 5d Mark II ile çektik bütün filmi merak eden olursa. İzler ve yorum yaparsanız çok sevinirim. Umarım beğenirsiniz. https://vimeo.com/46392419 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 valla laptopta son ses ama duyamıyorum hiçbişey bide fandan ses geliyo hayvan gibi başka bi pc bulup izlicem ozaman yazarım yorumumu edit:5d mark II :( çok istiyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 seste biraz sorun var ama çok da aşırı sorunlu değil bence gayet anlaşılıyor film henüz bitirmedim filmi ama hafızam gerizekalı olduğu için hemen aklıma takılanları yazayım spoiler'a alayım da şimdi nolur nolmaz bazı yerlerde çok batan replikler var, "bana reddedemiceğim bi teklif yaptı" "bu kurgunun hata payı benim" gibi şeyler çok yapay durmuş, bi anda kopardı filmden hatta ikinci örnekten sonra koptum geldim bu mesajı yazmaya başladım eheh filmin yarısına kadar biraz da ali'yi oynayan arkadaşın sayesinde film güzel güzel izletti kendini, hatta şaşırdım "ulan gece gece iyi gitti be" dedim, noluyo lan dedim, sonra bi anda işler karıştı noldu ki öyle. yani bi kısa film için ağır bi konu olmuş bence, babayı tanımıyoruz nedim bey'i tanımıyoruz, anneye çok azcık değiniliyor filan şimdi izlemeye devam ediyim bakalım tükürdüğümü yalayacak mıyım hmm yok dediklerimin arkasındayım hala sdf ama sonu güzel çözüldü yine de. yalnız baya uğraşmışsınız yahu o kokteyl sahnesi filan ne öyle. hobi olarak yapılmış bi iş için baya iyi olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Kameramanlar biraz acemiymiş. Ses çok kötü Montajı beğenmedim hiç. Ses sıkıntılı olduğu için ofiste sesi açamıyorum. Eve gidince senaryo, kurgu hakkında da yorum yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ses baya bi kötü. kulaklıkla son ses falan izledim bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 @saeros eyvallah abi işte o tarz diyaloglar falan. yazarken güzel gibi oluyor sonradan kötü gelebiliyor. :) koktely sahnesine bayağı uğraştık insan topladık falan güzel giydirdik eheh :P @flame valla çekimin yakından ve hareketli olmasına ben karar verdim açıları falan da biz ayarladık hep. bence biraz fazla yakın oldu, çoğu zaman odak kaçtı çünkü bu kamerayla odak tutturmak çok zor iş 2 kişi falan lazım. bu kadar başarabildik. ses, evet çok kötü. çekimler bittiğinde olan olmuş oluyor malesef geri de dönemiyorsunuz. :/ artık başka sefere heh yorumlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Omuz üzeri çekimleri çok fazla kullanmışsınız. Çok gözüme battı. Bazı çekimler güzeldi ama beğendim. Işık sorunundan bahsetmeyi unutmuşum, o da göze batıyor. Montaj konusunda söyleyebileceğim çok şey var ama moralini bozmim. :) Zaten ilk filminmiş sanırım, hiç fena değil yine de ilk iş için. Tecrübe edinmiş oldun, bir dahaki film daha da gelişir. Zaten bu iş sırf tecrübe ile alakalı. Hala sesli izleyemedim ama izleyip yorum yapıcam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Her türlü moral bozukluğuna açığım yeter ki nerelerde rahatsız olduğunuzu öğreneyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 sibel kekilli mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ses azdan ziyade, ses bazı sahnelerde gereksiz yükselip gereksiz alçalıyor, teknik bir problem varmış gibi sanki. odaklama sorunu var fazlaca. bi kaç yerde gereksiz kamera değişimleri yapılmış. montaj hataları da eklenince farklı 2 sahne birleşmiş gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 evet tamamen teknik. mikrofon iyi almadı sesleri ben yükseltebildiklerimi yükselttim falan. focus sorunu da 5d mark 2de olan bişi. böyle bi ekstra alet takıp bir focusçunun oradan ayar yapması falan gerekio sürekli. tabi nerde bu imkanlar bizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 başlarda çok sallanıyordu kamera, özellikle yakın çekim olan yerlerde de odak sorunu vardı sanki. sesde yer yer aşırı yüksek, bazen de çok kısık sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar