DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 insan kaynakçısı olsun en basit meslek, maaşı da iyi, kızlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 şehir bölge planlamayı okumak çok zahmetlidir. sürekli proje yapmak gerekir, bu da sürekli çalışma istiyor. proje notların dönem içi çalışmaların dikkate alınarak verilir. arazi çalışması, anket çalışması, pafta boyaması çizmesi gerçekten adamı bezdiren şeyler. kardeşinde sorumluluk duygusu çok gelişmiş değilse, tembelse uzatır okulu. aynı şeyler aşağı yukarı mimarlık için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 şehir bölge için odtüden birisiyle konuşmuştuk, arkadaşlarından mesleğini yapan sadece 1-2 kişi olduğunu, diğerlerinin bankacılık sektöründe gayrimenkul gibi sektörlerde çalışmaya başladığını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yok yok şehir plancısı işsiz kalmaz. şu sıralar buna garanti verebilirim. g.menkul değerleme şirketleri fena para vermiyor nispeten daha zevkli bir iş. altında arabayla gezebiliyorsun en kötü, ofise tıkılmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kim işsiz kalır abi sdf. patide ki bu iyimserlik yüzünden kardeşimi uzay mühendisi yapıcam. o na da kazanır diyeceksiniz diye korkuyorum. şehir bölgecilerin elinden bildiğim kadarıyla bazı imza haklarını almışlar, ondan sonra olaylar olaylar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi rasmon diyorum işte. ona sor ona. şehir planlamacı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 on my way ! dün baktım da adamı şutlamışsınız nasıl ulaşırım ki ? keşke banhammer yerine, scorpion spear kullansakta istenildiği zaman "get over here" diyip summonlasak ? staja gidiyim ben beynim açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi şehir plancısıyım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi rasmona sen soracağını bana sor. ben sorayım ona. cevabı ileteyim sana.. LOL.. imam'ı görmezden gelmeye devam edelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 hadi allah'ı da görmezden gel! http://img1.loadtr.com/b-110170-allah(cc).gif konu sulanmasın asdafd. sorun olursa bana yaz her türlü yardımcı olurum karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ... lan elim ayağıma dolaştı asdjklhakjsd bunuda iptal edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ay bu edik olacaktı alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Oss zor yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bilgi için sağol. hemen banlayalım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ahahahah biz de çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 şehir planlamadan adam yok mu yani şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 edit. msj gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 geldim net açık spesifik sorular alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bu arada mesleğin adı şehir plancısı. planlamaamamsdmamcammcısı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 benim ablam şehir ve bölge planlama mezunu, iyte'de lisans odtü'de yl yaptı etti. yl yaparken kendi odasında çalışıyodu (meslek odasında yani) sonra geldi memleketine şimdi çiğli belediyesi imar departmanında memurluk yapıyor 2.5k falan da geliri var devlet babadan. mezun olduktan hemen sonra 4 arkadaş şirket kurmuşlardı ama sürdüremeyip kapatmışlardı 1 yıl içerisinde. vesairevesaire. bölüm olarak bence harikulade bir bölüm disiplinler arası olması sebebiyle bir ucu müthiş bir tekniğe dayanıyor diğer ucu ise sosyal bilimlerin hepisine. ama tabi burası türkiye olduğu içün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bu tür mesleklerin sonu memurluk hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Benim ablaminki son'dan cok tercih oldu İzmir'e yerlesebilmek icin. Ankara'da kalsa oda'da devam edecekti, daha bunun istanbuldaki ozel piyasasi, anadolu'daki universite kadrosu susu busu var :p Bir autocad'i yalayip yutuyosun bir kere, proje yapabiliyor onaylayabiliyorsun cart curt (imza yetkisinin elden alinmasi konusundan haberim yok). Bunlar iyi yetkinlikler daha da ustune bir suru sey katabilinir. Diger ablam da kimya muhendisi hatta gene hacettepe lisans, odtu yuksek lisansli. O da izmir'de bir ilac sirketinde calisiyodu ama memur ablamdan daha fazla kazanamadi mesela. Sonuc olarak İzmir'den cacik olmaz, sehir bolge planlama guzel bolum ama mimarlik vs kazanamayanlar gittiginden mezunlar da daha silik olabiliyor -sanirim-. Bunu hesaba katip bikac soru eksik cozdum diye ezige oynamak yerine universite zamanini iyi degerlendirmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 İtü kimya mühendisliği gelmiş :) Heisenberg on the way ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 tebrikler=)Heisenberg derken? WErner Heisenberg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Meth yaptırıp parayı kırıcam, emellerime ulaştım. Kardeşimse farkında değil sdf. http://splashpage.mtv.com//wp-content/uploads/splash/2012/06/cranston.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar