sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hem ilkini almamislara tavsiye olsun hem ikinciyi alacaklara hatırlatma olsun. Müthiş eğlenceli bir third person tower defense'ti OMD. 1 haftaya çıkıyo 2.si hem de co-öp var... ufak bi pre order indirimi ve 2 kopya indirimi var. Buradan paylaşacak kişi de bulunur. Mesela ben alacak birini arıyorum, isteyen mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ya sırf saygıdan alabilirim. Şuan laptopum birinciyi bile kaldırmıyor, yani oynuyorum da aşırı ısınıp kapanıyor :( Bulunsun ama Library'de, son yıllarda bu kadar eğlenerek oynadığım oyun azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 efsane oyun bende alacam biriyle ortak girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ulan indirim dediğin 1 dolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hamsilipilav said: ulan indirim dediğin 1 dolarmış 15 normalde, preorder ile 13.5 oluyor, 2 kişi preorder ile 11.25 oluyor. %25 indirim yani durduk yere, iyidir :D ben de saygıdan almayı planlıyorum, normalde hiçbir oyunu tam fiyatından almadım steam'de, bu ilk olabilir. 3.75'e alıp bu kadar eğlendiğim bir oyun olmamıştır. 30 saat falan oynadım galiba. kısacası var mı yardakçı bana 2. olarak. ben alıcam paypal'dan para gönderin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben katilirim yanci olarak , ode kanka adresini yollarsin om den. yok yere %25 guzel indirim, oyle veya boyle alicaktim ztn. birincisini oynarken cok eglendim tek eksigi coop idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Biz aldık kharon ile, şimdi kalanlar düşünsün!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 oba 7 saat kaldı release.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 varmı online oynamak isteyen gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Öyle böyle değil , çoook zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bize geldi mi şimdi bgeleş haritalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yok mu alan yav şunu, beraber oynayalım, dün kharon ile 2 bölüm oynadık eski oyun kadar zevk aldım valla. iddialı konuşmayı sevmem ama bunu heralde 100 saat falan oynarım. sonsuz wave var çünkü :D bu arada beleş harita değil, 1. oyuna sahip olup 2. oyunu alanlara 1. oyundaki map'ler co-op açılyor yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bende aldım oynayalım beraber http://steamcommunity.com/id/raistlinthewiz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.alienwarearena.com/giveaway/orcs-must-die-2-exclusive-alienware-arena-skin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 şu an steamde güzel indirim var, bilgilerinize plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 COOP oynamak isteyen olursa bana ÖM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar